- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.121
Yaaaaaa yerrrimmm az kaldi amaaa :))Baya agirlastik artik anca uyuyorum :)
Oooo afiyetlerrr olsun efenimmm :)) tesekkürlerrr birgün oda olur insallahNapiyim kuzum kahvalti yapiyorum gel beraber yapalim..
Nasilsin kuzum.?Günaydin tatli anne
Sağol canim, inşAllahOooo afiyetlerrr olsun efenimmm :)) tesekkürlerrr birgün oda olur insallah
Hayirli sabahlaarrNasilsin kuzum.?
Biliyo musun benim kizda zeytine bayilir ismini okuyunca aklima gelir hep.
İyi etmissin canim, benim yeğende ekimde doğacak inşAllah..Bi kaç eksik kaldı onları alınca herşey hazır canım. Çantam bile hazır. Ağrılarım çok olduğu için ne olur ne olmaz hazırlayım dedim
Glzün aydin yegenim geliyor :)Hayirli sabahlaarr
Yesil mi siyah mi sever kuzum
Ben cekirdeksiz severim
Geceden beri mide bulantisi ve kasik agrisi var
Midem kipir kipir
Ama kuzum sadece bulaniyor az bisey istifra etmyiorumGlzün aydin yegenim geliyor :)
Her ikisini de çok sever..Hayirli sabahlaarr
Yesil mi siyah mi sever kuzum
Ben cekirdeksiz severim
Geceden beri mide bulantisi ve kasik agrisi var
Midem kipir kipir
Uyumaya çalışıyorum kuzum donerien zorlasiyoz kramp giriyor kalcaya agri yapıyor.Simdiden uyu sonradan arayacaksin uykuyu
Canim ne oldu senin işler regel gordun mü mesajlari okumadım pek ama.Kizlar ben hala iyi degilim ya
Aaazzzccikkk mide bulantim var nerden citki simdi bu
Esim diyor hamilemisin yoksa
Dedim hayir degilim
Eminmisin diyor
Aynen galiba rahmemi iniyor ne Karnım inmeye başladı gogus altim hep topaklasir siserdi bugün alrlara inmis ayni izadan kafa ra Rerafi sagdaydi saga yatamadim krampdan:)Yaaaaaa yerrrimmm az kaldi amaaa :))
Kuzum kramplar için magnezyum takviyeni iciyor musun?Uyumaya çalışıyorum kuzum donerien zorlasiyoz kramp giriyor kalcaya agri yapıyor.
Canim ne oldu senin işler regel gordun mü mesajlari okumadım pek ama.
Aynen galiba rahmemi iniyor ne Karnım inmeye başladı gogus altim hep topaklasir siserdi bugün alrlara inmis ayni izadan kafa ra Rerafi sagdaydi saga yatamadim krampdan:)
Inşaallah canım sağlıkla gelsinler :)İyi etmissin canim, benim yeğende ekimde doğacak inşAllah..
Zeytin iyidir yaslanmayi yani yüzdeki kirisiklarin olusmasini yavaslatiyormusHer ikisini de çok sever..
Neden ki acaba ?? Gecmezse doktora görün canim..
Şüphelenirsen kan testi yaptiraydin..
Kuzum adetie 4 gün var dahaUyumaya çalışıyorum kuzum donerien zorlasiyoz kramp giriyor kalcaya agri yapıyor.
Canim ne oldu senin işler regel gordun mü mesajlari okumadım pek ama.
Aynen galiba rahmemi iniyor ne Karnım inmeye başladı gogus altim hep topaklasir siserdi bugün alrlara inmis ayni izadan kafa ra Rerafi sagdaydi saga yatamadim krampdan:)
Tesekkur ederim canim ❤❤❤❤Silent Scream huhu ismin hosuma gitti kuzu.
Hosgeldin aramizaMerhaba ben yeni katıldım
Yok kuzum hiç bir ilav kullanmıyorum surekkide kontrole gitmiyorum 13unde kontrol yeni yeni başladıKuzum kramplar için magnezyum takviyeni iciyor musun?
Bilemiyorum ki canim, inşAllah güzel haberdir..Zeytin iyidir yaslanmayi yani yüzdeki kirisiklarin olusmasini yavaslatiyormus
Gecmezse giderim doktora artik. Simdilik idare edilecek durumda.
Gece cikolatali süt ictim ondan mi oldu acaba? Pek sanmiyorum süt icerim herzaman
Kuzum adetie 4 gün var daha
Test yapsanaAma kuzum sadece bulaniyor az bisey istifra etmyiorum
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımZeytin iyidir yaslanmayi yani yüzdeki kirisiklarin olusmasini yavaslatiyormus
Gecmezse giderim doktora artik. Simdilik idare edilecek durumda.
Gece cikolatali süt ictim ondan mi oldu acaba? Pek sanmiyorum süt icerim herzaman
Kuzum adetie 4 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?