- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.201
Geceden beri kasik agrisi ve mide bulantisi var kuzucumKizzzzzzz nokdu neyin var
28 yaşındayım 2 .yıla doğru giden evliligim var.
Aslen karadenizliyim istanbul da yaşıyorum bir kedi annesiyim.
Çalışıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Kuzumm allah kolaylik ve sabir versinKuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)
Is güç yarın da calisip yıllık izne çıkıcam onu bekliyorum ...nasılsın nabiyosun
Tatile biyere gidicekmisin cnmIs güç yarın da calisip yıllık izne çıkıcam onu bekliyorum ...
Memleketime gidicem Trabzon a ...Tatile biyere gidicekmisin cnm
Sağlık ocagina gidince yazdirayim kesin sagol kuzumCnm magnezyum çok iyi geliyor bende geceleri kramplardan dolayı yatamıyorum.. bir kase yoğurt yiyip üzerine de magnezyum içiyorum rahatlatıyor dene istersen
Kiz bende pek giremedim ama sana sormustum evli bekar ne yaparsin diye görmedin galiba ama senide hep etiketlerim canım♥♥beni zaten umursayan yok . dün akşam hiç bildirim gelmedi bana
28 yaşındayım 2 .yıla doğru giden evliligim var.
Aslen karadenizliyim istanbul da yaşıyorum bir kedi annesiyim.
Çalışıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hayirla geçsin kuzum inşallah bir sıkıntı cikmaz bu arada geçmiş olsun canım ayağına ne oldu.Kuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)
Ay çok güzel bir hediye olur kiz:)Kizlarr esimin dogum gününe ne alicami buldum
Evlilik yüzügünü kaybetmistim benyüzük alicam. bide bebis varsa onu süpriz yapicam
Kedini merak ettim kiz ama taktir ettim cok guzel bir sevgi.Memleketime gidicem Trabzon a ...
Kedim kardeşlerime emanet . Hastaydı yeni toparladı aklım kalacak amabiletleri herşeyi aldık.
Karadenizi cpk merak ediyorum cnm :) insallah birgün gitmek nasip olurMemleketime gidicem Trabzon a ...
Kedim kardeşlerime emanet . Hastaydı yeni toparladı aklım kalacak amabiletleri herşeyi aldık.
Dimi kuzum :) yüzüksüz geziyor kac aydirSağlık ocagina gidince yazdirayim kesin sagol kuzum
Kiz bende pek giremedim ama sana sormustum evli bekar ne yaparsin diye görmedin galiba ama senide hep etiketlerim canım♥♥
Hayirla geçsin kuzum inşallah bir sıkıntı cikmaz bu arada geçmiş olsun canım ayağına ne oldu.
Ay çok güzel bir hediye olur kiz:)
Hadi hayırlısı balım inş hakkında hayırlısı olurGeceden beri kasik agrisi ve mide bulantisi var kuzucumadetime 4 gün var daha.
Bulantim da kahvaltidan sonea biraz daha azaldi..
Test yap diyorlar minnoslar da cesaret edemiyorum
tanistigima memnun oldum canimm
Bende 1,5 yillik evliyim. Coluk cocuk yok henüz
Ev hanimiyim
Kuzumm allah kolaylik ve sabir versinabinin bu özel gününde bozma moralini lütfen. Amcanlar gelmezse ayip etmis olurlar findigim. Senin bi sucun yok ki.
Oy oy trabzon usagymMemleketime gidicem Trabzon a ...
Bizimkide sisiyor sıkıyor parmaklari bide işten dolayi takmiyor bende kaybedince oda satmisti yuzuksuz skinti etmiyorum.:) insallah ciftte supriz yaparsin kuzum belli etme bareKaradenizi cpk merak ediyorum cnm :) insallah birgün gitmek nasip olur
Gecmis olsun kedicigine. Kardeslerin iyi bakar yegenlerine merak etme
Dimi kuzum :) yüzüksüz geziyor kac aydir
Kiz çocuklar napir:)))))Oy oy trabzon usagym
En çok karadeniz turu yapmak istiyorum bakaljm
Özel mesaj grubu açarsanız oradan resmini atabilirim size teyzeleri çok tatlıKedini merak ettim kiz ama taktir ettim cok guzel bir sevgi.
Gelin beklerim ev sorun degelOy oy trabzon usagym
En çok karadeniz turu yapmak istiyorum bakaljm
Napsinlar canm denize gir çık yıka giydir yedir ay yoruldm vallaKiz çocuklar napir:)))))
O nasıl oluyor kızÖzel mesaj grubu açarsanız oradan resmini atabilirim size teyzeleri çok tatlı
Saol canım gelmiş Allah razi olsunGelin beklerim ev sorun degel
Mesajlar bolumunden özel.mesaj sec kişileri de ekleyebili yorsunSaol canım gelmiş Allah razi olsun
Anaaa yapsana madem kız sen topla hepimizi sen eskisin o zaman biliyorsun biralariMesajlar bolumunden özel.mesaj sec kişileri de ekleyebili yorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?