- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.381
HosgeldiiinnnnIyi aksamlar hatunlar
Bende valiz hazırlıyorum tatil güzel şeyHosgeldiiinnnn
Hahhahaha eşim benim bu yaptıklarımı bı bilse varya ozaman bana öğretmen lazım olur
Kiz adam var giremiyorum bacimCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzz @Oeksuez boyu devrilesice anca gezZeytintanem popon donsun mustehak sana @RoSsSs kıkırdak nerdesinnn !! gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden @_nurunnisa_ nerdesin kız sen Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
@Nnuurrrumun nişanı var o muaf
Hahahahhhh:)) GS bı maçı kaybetsin bizim evde cenaze çıkmış gibi olur
Geç yemeyin su yemekleriiii ben bekliyorum sonra
Bende yemegimi yedim mutfagimi topladimmm geldimmmm
Yarim
Saat sonra komple sizinin esim daha henüz evde
Almanya tatlimm buyur gel degiselimmm
Hoşgeldik canım naberSelam kızlar
hosgeldin kuzumm nasilsinSelam kızlar
O kaynanaya bişi olursa baglana biliyomusun
Varya kayinvalidem esine herseyi yaptiriyor. Birgün bana nasihat verdi ve dedi ki "kizim erkeklere emrivaki olucaksin"
Neyse zaman gecti esime emrivaki bisey yaptirmak istedim ama tatli dille yinede..
esim annesinin taktiklerini biliyor ya hemen bana su cümleyi kurdu "annemin babama yaptigi gibi davranma bana"
Ben sokbaska taktikler ariyorum ve deniyoru
Iyi canım kardeşimle film izliyorduk o bitti bende sizlere takılayım dedim. Eşim gece vardiyasında. Sen nasılsınHoşgeldik canım naber
Varya kayinvalidem esine herseyi yaptiriyor. Birgün bana nasihat verdi ve dedi ki "kizim erkeklere emrivaki olucaksin"
Neyse zaman gecti esime emrivaki bisey yaptirmak istedim ama tatli dille yinede..
esim annesinin taktiklerini biliyor ya hemen bana su cümleyi kurdu "annemin babama yaptigi gibi davranma bana"
Ben sokbaska taktikler ariyorum ve deniyoru
Tamam tamam yaAdam geç geliyor canım
napalim
anca çay içiyoruz desem
Maşallah ne güzel canımIyi canım kardeşimle film izliyorduk o bitti bende sizlere takılayım dedim. Eşim gece vardiyasında. Sen nasılsın
O kaynanaya bişi olursa baglana biliyomusun
Cok şükür canım iyiyim bugün maaş günü benden mutlusu yokhosgeldin kuzumm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?