- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.581
Allah rahatlık versin canım iyi gecelerKızlar ben kaçar ilacı içince biraz rahatladım sanki uyuşabilirsem yatayım biraz herkese iyi geceler
Tel beni delirtti zaten. Ben de çıkıyorum canım ii geceler ❤❤❤Öyle oluyor evet
Herkesler gitti mi
Benimde uykum gelmeye basladi
Iyi geceler cnmTel beni delirtti zaten. Ben de çıkıyorum canım ii geceler ❤❤❤
Ben napican ozaman
Ah ah eşim çok yaka silkiyo o konudanDolarr
Canım normal galiba bende ara ara cekiyorum masaj yaptir uzan oturmaOffffff kızlar ya bu bel ağrısı geçmiyor korkuyorum hastaneye gitmekten
9 gün kaldiiiiiKaç gün var bakım tatilin bitmesine ne zaman kavuscaz
Ooohhh miiissss :))) yapin bol bol güzwl oluyor ya :)Ayyy cok zor oluyor öyle
Kuzum tatile gitmeye karar verdik. Ölüdeniz yada marmaris gibi de daha tam neresi kararlastiramafik
Napiyon canımOoohhh miiissss :))) yapin bol bol güzwl oluyor ya :)
Evet canım çok şükür bişey kalmadı ama bende bittim günlerdir koşturmaca hayırlısıyla kazasız belasız hallelolur inşallahAllah yardimcin olsun herşey istediğin gbi olsun canm birşey kalmamış artık
İnşallah canlar dua edinHayırlı olsunnn canimm inşallah düğünün sorunsuz istediğin gibi geçer
İnlallah canım herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah. AminnHayirli olsun canim benim, istediğin gibi geçer inşAllah..
Ayy çok güzel bir duygu ve heleki eşinin hamilelikte sana yardımcı olması ve yanında olması kadar güzel bişey yok herhalde allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah. Amin. Banada inşallahAynen canım bazen karnımı öyle seviyor ki diyor az kaldı ben çıkaracak artık
Allahım sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin kucagina alasın hayırlısıyla inşallah o gün benim kına gecem olcak şimdiden dualarım seninle canımValla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Aynen katılıyomSensiz herşey yarım
Doğum yapan çok zorumda oluyor yardım amaçlı hem bebepe o doğuran kişiye ve bizde de annem kırkı çıkana kadar yanlız bırakmaz bebek hakkında bilgi verir yardımcı olurBdv de konu okudum simdi kadin dogum yapmis annesi kalmamis dogumdan sonra falan.
Türkiye anneler yeni dogum yapinca yanlarinda kaliyor dimi? Sormasi ayip da neden birileri hep yeni dgum yapanin yaninda kalir?
Ben burada hic öyle bisey görümüyorum. Cogu arkadasimin bebegi oldu kimse yanlarinda kalmadi. Teyzem ozamanlar dogum yapti kimse yaninda kalmadi. Beni aydinlatabilirmisiniz yavru kuslar
Tsk ederim yorumun icin cnm :)Doğum yapan çok zorumda oluyor yardım amaçlı hem bebepe o doğuran kişiye ve bizde de annem kırkı çıkana kadar yanlız bırakmaz bebek hakkında bilgi verir yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?