Aynen canım bazen karnımı öyle seviyor ki diyor az kaldı ben çıkaracak artık
Ayy çok güzel bir duygu ve heleki eşinin hamilelikte sana yardımcı olması ve yanında olması kadar güzel bişey yok herhalde allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah. Amin. Banada inşallah

Valla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Allahım sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin kucagina alasın hayırlısıyla inşallah o gün benim kına gecem olcak şimdiden dualarım seninle canım

Doğum yapan çok zorumda oluyor yardım amaçlı hem bebepe o doğuran kişiye ve bizde de annem kırkı çıkana kadar yanlız bırakmaz bebek hakkında bilgi verir yardımcı olur

Doğum yapan çok zorumda oluyor yardım amaçlı hem bebepe o doğuran kişiye ve bizde de annem kırkı çıkana kadar yanlız bırakmaz bebek hakkında bilgi verir yardımcı olur
Tsk ederim yorumun icin cnm :)
Dedigim gibi bizim burada hic görmedim annesinin yaninda kaldigini. Bikac ay önce bi arkadas dogum yapti onun da annesi kalmadi.. ondan sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…