- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.601
Kuzum dün gelecektim misafirim vardi , bir daha da uyumuşum kalmisim öyle yoksa hep aklimdasiniz vallahi öpüyorum seroşumCirkeflesirim hee nerdesinizzzzzzz @Oeksuez boyu devrilesice anca gezZeytintanem popon donsun mustehak sana ByNkoaLa kıkırdak nerdesinnn !! @gulse14 + T Tatlianne20 + Kmsl Hnd dogurucaniz diye kurtulamazsiniz elimden D __Dahlia__ nerdesin kız sen @Eses07 aman bana gelince kaybol ( artık size kuzu felan yok böle seslenicem )
@Nnuurrrumun nişanı var o muaf
Güzel cirkeflesmisim demi :) bende öpüyorum kuzucum seniiKuzum dün gelecektim misafirim vardi , bir daha da uyumuşum kalmisim öyle yoksa hep aklimdasiniz vallahi öpüyorum seroşum
Hayırlı sabahlar canimmmHayirli sabahlar kk'nin güzel hatunlari
Nasilsiniz napiyorsunuz?
Hoşgeldin kusumGunaydiiiinnnnnn meleklerm
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy çok güzel bir duygu ve heleki eşinin hamilelikte sana yardımcı olması ve yanında olması kadar güzel bişey yok herhalde allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah. Amin. Banada inşallah
Ayyy çok sevindim canım Allah mutluluğunuzu daim eder inşallahAllahım sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin kucagina alasın hayırlısıyla inşallah o gün benim kına gecem olcak şimdiden dualarım seninle canım
Aynen canım son zamanlar artık magnezyum içince iyi olduCanım normal galiba bende ara ara cekiyorum masaj yaptir uzan oturma
HoşgeldinS E L A M L A R
Ayyy koz zor olur insan tek başına bakamaz bence sizin orda doğumlar genelde normal Doğum olduğu için insanın ayağa kalkması biraz daha kolay oluyor heralde ama yine insanın yanında birinin kalması lazım benimde kayınvalidem kalıcak yanımdaTsk ederim yorumun icin cnm :)
Dedigim gibi bizim burada hic görmedim annesinin yaninda kaldigini. Bikac ay önce bi arkadas dogum yapti onun da annesi kalmadi.. ondan sordum :)
Kuzum zordur tabiki. Sanirim bende kimse kalmaz cünkü kayinvalidem üst katimda oturuyor annem de gelir gider.Ayyy koz zor olur insan tek başına bakamaz bence sizin orda doğumlar genelde normal Doğum olduğu için insanın ayağa kalkması biraz daha kolay oluyor heralde ama yine insanın yanında birinin kalması lazım benimde kayınvalidem kalıcak yanımda
O zaman sıkıntı olmaz canım kayınvaliden oluncaKuzum zordur tabiki. Sanirim bende kimse kalmaz cünkü kayinvalidem üst katimda oturuyor annem de gelir gider.
Kolay gelen kuzum sanaaa tamam gece gorusurz o zamanÇıkar kuzum cikarda misafirim var :) gece gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?