- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.561
Senin is de benmkine donmesnherkes bilip sen israrla inat etme bak
Bebek kaç kilo peki. Senin mide bulantısı pek yoktu galibaAyyyy ne güzel ben toplamda 21 aldım bir haftaya kadar 1 kilo daha alırım 22 ile tamamlarım...ilk kızımda da öyle olmuştu 22 kilo almıştım
yok yok yapmam öyle
ben ailelere nasil söylicemizi düsünüyorum
Benmde hayalim o yöndeydi bir seferde iki taneAyyyy ben çok isterdim ikiz olsun bir kız bir erkek ne güzel olur rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım
Anladim kuzumYook bi tek kendimi bilirim :) o da bi ara kitap okumuştum ordan aklımda kalanlar
Kuzum esim de diyor ikiz olursa benim ömrümü yersin diyeAyyyy ben çok isterdim ikiz olsun bir kız bir erkek ne güzel olur rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım
Canım 3 hafta önce 2.850 idi ama şimdi ne kadar bilmiyorum ilk kızımda çok mide bulantım oldu 5 kilo zayıfladım üstüne 22 kilo aldım... bunda hiç bulantım olmadı zayıflamadan 22 kilo aldım ilk kozomda 3.650 doğmuştu bilmiyorum bu cadı ne kadar doğacakBebek kaç kilo peki. Senin mide bulantısı pek yoktu galiba
Evetneden kizzzz sürpriz mi yapacaksnz
Kizz bikere daha deneyin siz kesin ücüz tutturursunuzBenmde hayalim o yöndeydi bir seferde iki tane
Neyse gari olur öyle şeylerMinik meleklerim olabilir onun kendisi de oğlu da aslan galiba
Saglikli olsun da kuzum kilo verilir zamanla :)Canım 3 hafta önce 2.850 idi ama şimdi ne kadar bilmiyorum ilk kızımda çok mide bulantım oldu 5 kilo zayıfladım üstüne 22 kilo aldım... bunda hiç bulantım olmadı zayıflamadan 22 kilo aldım ilk kozomda 3.650 doğmuştu bilmiyorum bu cadı ne kadar doğacak
Ayy ne güzel yaa maşallah ona. Sen de zayıflarsın doğumdan sonra hiç takma kafaya. Benim kızım anası gibi minyon olacak galiba :)Canım 3 hafta önce 2.850 idi ama şimdi ne kadar bilmiyorum ilk kızımda çok mide bulantım oldu 5 kilo zayıfladım üstüne 22 kilo aldım... bunda hiç bulantım olmadı zayıflamadan 22 kilo aldım ilk kozomda 3.650 doğmuştu bilmiyorum bu cadı ne kadar doğacak
reklâm çok sinir ediyor beniBen buradan devam edeyim o zaman
Evet canım üşürümSende üsüyormusun cok? Ben kansizliktan üsüyorum
Bak kendine kuzum kansizlii iyi degil. Yarin bebisin olursa lazim ona kanin
Bana benzeyen her şeyi aklımda kaldı ordan biliyorum. Ama tabi aa benimle hiç alakası yok dediğim şeylerde varAnladim kuzum
Ben okusamda aklimda klmiyor
Kuzum esim de diyor ikiz olursa benim ömrümü yersin diyededim halalari var teyzesi var baksrlar. Ablamlara cok güvenme onlar kendi cocuklarina zor bakiyor diyor
Bende isterdim ikiz olmasini güzel olurdu kesin
Aynen yapıcak bişey yokSaglikli olsun da kuzum kilo verilir zamanla :)
O reklamlar zaten var ya insanı bezdiriyorreklâm çok sinir ediyor beni
Evet canım üşürüm
Kan sulandırıcı yapalı üşümeez olmuştum
Bana kalsa aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama ailem ve cevrem benimle ayni fikirde degillerBana benzeyen her şeyi aklımda kaldı ordan biliyorum. Ama tabi aa benimle hiç alakası yok dediğim şeylerde var
Iyi ve rahat geceler minnosKızlar ben kaçar ilacı içince biraz rahatladım sanki uyuşabilirsem yatayım biraz herkese iyi geceler
O bazen bende de olur mesela annem ya da babam bi özelliğimi söyle hiçte bile derim sonra bi bakarım ki gerçekten öyle. Insan bazen kendinin o kadar da farkında olmuyor. Dışardan bakan (anne baba kardeş eş gibi iyi taniyan) bazen daha görüyorBana kalsa aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama ailem ve cevrem benimle ayni fikirde degiller
Öyle oluyor evetO bazen bende de olur mesela annem ya da babam bi özelliğimi söyle hiçte bile derim sonra bi bakarım ki gerçekten öyle. Insan bazen kendinin o kadar da farkında olmuyor. Dışardan bakan (anne baba kardeş eş gibi iyi taniyan) bazen daha görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?