Yook bi tek kendimi bilirim :) o da bi ara kitap okumuştum ordan aklımda kalanlar
Anladim kuzum
Ben okusamda aklimda klmiyor

Ayyyy ben çok isterdim ikiz olsun bir kız bir erkek ne güzel olur rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canım
Kuzum esim de diyor ikiz olursa benim ömrümü yersin diye dedim halalari var teyzesi var baksrlar. Ablamlara cok güvenme onlar kendi cocuklarina zor bakiyor diyor
Bende isterdim ikiz olmasini güzel olurdu kesin

Bebek kaç kilo peki. Senin mide bulantısı pek yoktu galiba
Canım 3 hafta önce 2.850 idi ama şimdi ne kadar bilmiyorum ilk kızımda çok mide bulantım oldu 5 kilo zayıfladım üstüne 22 kilo aldım... bunda hiç bulantım olmadı zayıflamadan 22 kilo aldım ilk kozomda 3.650 doğmuştu bilmiyorum bu cadı ne kadar doğacak

neden kizzzz sürpriz mi yapacaksnz
Evet aileler bilmiyor bebis icin ugrastigimizi hatta hamissem bu ay esime de söylemicem adet oldum dicem dogum gününde hediye olarak vericem haberi plan hazir da bebek yok ortada

Benmde hayalim o yöndeydi bir seferde iki tane
Kizz bikere daha deneyin siz kesin ücüz tutturursunuz inaniyorum ve güveniyorum sana

Saglikli olsun da kuzum kilo verilir zamanla :)

Ayy ne güzel yaa maşallah ona. Sen de zayıflarsın doğumdan sonra hiç takma kafaya. Benim kızım anası gibi minyon olacak galiba :)

Bana benzeyen her şeyi aklımda kaldı ordan biliyorum. Ama tabi aa benimle hiç alakası yok dediğim şeylerde var

Kızlar ben kaçar ilacı içince biraz rahatladım sanki uyuşabilirsem yatayım biraz herkese iyi geceler

Bana kalsa aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama ailem ve cevrem benimle ayni fikirde degiller
O bazen bende de olur mesela annem ya da babam bi özelliğimi söyle hiçte bile derim sonra bi bakarım ki gerçekten öyle. Insan bazen kendinin o kadar da farkında olmuyor. Dışardan bakan (anne baba kardeş eş gibi iyi taniyan) bazen daha görüyor

Öyle oluyor evet

Herkesler gitti mi
Benimde uykum gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…