- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.541
Söyle aslanımKocum benim be
Kuzum sen anliyormusun astroloji isindenAslan ve koç çok iyi anlaşır. Senin oğlanlar Aslandi yaaa
Değil kız biri basak biri balıkAslan ve koç çok iyi anlaşır. Senin oğlanlar Aslandi yaaa
Bende de kansızlık vardı önceden en iyi gelen şey pekmez...kız hadi kan sonuçların da da mutlu haberi verirsin inşallahAnnemde pekmez ye diyor 3-4 gün yiyorum sonra bikiyorumpazartesi doktorumu aricam kan alsin bi baksin eksik neyim var neyim yok
Geçen ay toplam 9 du. Pazartesi kaç oldu öğrenirim. 13 kilo ile biterse ne mutlu bana :)Kozzzz kaç kilo aldın bu arada
Nirdeydin bu saate kadar kocummmSöyle aslanım
Olabilir canımİstisnalar olabilir canım
Bir ara indirdimAslında uygulamasını yükleyecektim bu sorunu çok yaşıyorum diye ama uygulama altında çok şikayet okuyunca vazgeçtim
EvetInsan orada yasamadimi anlayamiyor
Annemde pekmez ye diyor 3-4 gün yiyorum sonra bikiyorumpazartesi doktorumu aricam kan alsin bi baksin eksik neyim var neyim yok
Ya ben kimle konuştum o zaman kendi ya da çocuğu aslan olanDeğil kız biri basak biri balık
Evet aslan ve koç iyi anlasiyor
Kuzummm insallah mutlu haber alirizBende de kansızlık vardı önceden en iyi gelen şey pekmez...kız hadi kan sonuçların da da mutlu haberi verirsin inşallah
Anca geldik kuzummm eveNirdeydin bu saate kadar kocummm
Uykum gelmeye basladi
Ben buradan devam edeyim o zamanOlabilir canım
Bir ara indirdim
yok ya aynı
Evet
Bende almanya soğuk dedin
bana komik şaka gibi geliyor
Hep eksik benim minimum 12
benim 2
En son 7 çıktı
düşük ile çok düştü
Yaptığım iğneler ilaçlar boşa gitti
Kanım da tükendi
Ayyyy ne güzel ben toplamda 21 aldım bir haftaya kadar 1 kilo daha alırım 22 ile tamamlarım...ilk kızımda da öyle olmuştu 22 kilo almıştımGeçen ay toplam 9 du. Pazartesi kaç oldu öğrenirim. 13 kilo ile biterse ne mutlu bana :)
Minik meleklerim olabilir onun kendisi de oğlu da aslan galibaYa ben kimle konuştum o zaman kendi ya da çocuğu aslan olan
Ayyyyy inşallah heyecanlandım bak şimdiKuzummm insallah mutlu haber aliriz
Bugün uyuyakalmisim koltukta esim geldi karnimi oksuyorndiyor ikiz vardir belki dedim dur yas sali günü adet olucam gülüyor belki olmazsin diyor
Inşallah canım Allah gönlüne göre versinKuzummm insallah mutlu haber aliriz
Bugün uyuyakalmisim koltukta esim geldi karnimi oksuyorndiyor ikiz vardir belki dedim dur yas sali günü adet olucam gülüyor belki olmazsin diyor
Olabilir canım
Bir ara indirdim
yok ya aynı
Evet
Bende almanya soğuk dedin
bana komik şaka gibi geliyor
Hep eksik benim minimum 12
benim 2
En son 7 çıktı
düşük ile çok düştü
Yaptığım iğneler ilaçlar boşa gitti
Kanım da tükendi
Senin is de benmkine donmesnKuzummm insallah mutlu haber aliriz
Ayyyyy inşallah heyecanlandım bak şimdi
Yook bi tek kendimi bilirim :) o da bi ara kitap okumuştum ordan aklımda kalanlarKuzum sen anliyormusun astroloji isinden
Ayyyy ben çok isterdim ikiz olsun bir kız bir erkek ne güzel olur rabbim hayırlısını nasip eder inşallah canımBenide heyecanlandiriyorsunuz
Ikiz olma ihtimali var kuzum. Esimin ailesinde bisürü ikiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?