- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.641
Kuzucum ben varım yaBizim tayfa toplanmamış daha
Nasılsın canımmSellllaaaaaaMm :)
İyiyim canım sen nasılsın bakimm regli oldum hafif dalgalı ağrım varNasılsın canımm
Hımmm geçmiş olsunİyiyim canım sen nasılsın bakimm regli oldum hafif dalgalı ağrım var
Sana da tatlimIyi geceler gece kuşları
Bide misafir agirladim düşün salak gibiyim gelir bizim kuzular canımKk çok sessiz bu gece
Hımmm geçmiş olsun
Benimde en son çok sancılı geçti :/
HoşgeldinIyi geceler gece kuşları
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Benimde vardı misafir fazla olmadı gittilerBide misafir agirladim düşün salak gibiyim gelir bizim kuzular canım
Allah korusun carparim agzina carparim haaaYa nedense bebeğime bişey olacak gibi kötü bi his var içimde
7 kişiydik kuzu evimi batırdılar yaaBenimde vardı misafir fazla olmadı gittiler
Bulaşık ev derken yorgun düştüm
Inşallah canım yaa niyese öyle bi his geldi çok canim sıkkın. Şeytan vesvese veriyor işte. Minigim normalde çok hareketli bugün biraz sessiz belki de ondan böyle oldum. Sağ salim doğsaydı gözümün önünde olsaydı bende rahat etseydim yaaAllah korusun carparim agzina carparim haaaasli kuşum tertemiz doğacak Allah'ın izniyle
Çocuk var mıydı7 kişiydik kuzu evimi batırdılar yaa
Gelicek inşallah kuzucum sakın kötü düşünme bak seninde az kaldı defol seytannn uzak dur kuzumdan :) sende Serra asli geldi dicen dua et bol bol kuzumInşallah canım yaa niyese öyle bi his geldi çok canim sıkkın. Şeytan vesvese veriyor işte. Minigim normalde çok hareketli bugün biraz sessiz belki de ondan böyle oldum. Sağ salim doğsaydı gözümün önünde olsaydı bende rahat etseydim yaa
Yok kuzucum buyuklerdik :) biz bile yettik evi batirmaya :))Çocuk var mıydı
Ayy canımsın benim bilooorsun dimi ❤❤Gelicek inşallah kuzucum sakın kötü düşünme bak seninde az kaldı defol seytannn uzak dur kuzumdan :) sende Serra asli geldi dicen dua et bol bol kuzum
Naptınız kız o kadar :)Yok kuzucum buyuklerdik :) biz bile yettik evi batirmaya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?