Benim eşim bimde çalışıyor şoför olarak neler indirime girecek falan daha önceden haberi oluyor. Bi ara 1300 liraya ps4 geldi bime biz o zaman alacaktık alamadık. Bugün de hatay genelinde sadece 1 tane kalmış ellerinde onu da tek kaldı diye 600 liraya indirmişler. Esim aradı alayım mı diye hemen al dedim. Önce oğlum ve kendi için istedi sonra ben sen ona dalar benle ilgilenmezsin diye trip yapınca satarız bizde dedi. Doğum üstü çok iyi olacak yaa onu satacağız inşallah :) sizle paylaşmak istedim :)

Sabah sekiz kişi falan kahvaltıya çağırdık
Simdikiler de 5 kişi ama hepsi erkek olduğu için evim pek dagilmadi malum çocuk olmayınca ev kirlenmiyor pek
Ay kuzucum bizim adamların kendi çocuk çocuğun dağınıklığı nolur ki ya koltuklarimin yastıkları her biri bı yerde salona giremedim

Hayırlı olsun kuzucum :)) iiyi yapmışsın :)

Kuzu mac izlediler yerlere cips döktüler kudurdum gece gece eşimin lise arkadaşları eşleri eşime temizletcem valla salon berbat halde
Aynen bencede eline ver süpürgeyi gelsin her yeri bende öyle yapıyorum :) benimki de tutturmuş dayimlari yemeğe al diye. Kuzeyi istanbuldan tatile geldi ayıp olurmus yemeğe almazsak. 19 yaşında kuzeni hafızlık okuyor istanbulda kız. Hiç acımıyor mu bana anlamadım ben ağrıdan duramıyorum. Şöyle bir ters baktım yüzüne anladı suratını astı sonra. Hicde umrumda değil valla. Bi gün yemek bile yollamıyorlar bana bırak davet etmeyi. Ben bu halimle hizmet edicem

Büyük indirim
büyük indirim yapmışlar ama

Etme kuzucum karnın burnunda ne misafiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…