- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.661
Sabah sekiz kişi falan kahvaltıya çağırdık7 kişiydik kuzu evimi batırdılar yaa
Sende canımsın kuzucum sakın kötü düşüncelerle kuzumu sıkma zaten yeri dar çıkmak istiyo oda annesiAyy canımsın benim bilooorsun dimi ❤❤
Naptınız kız o kadar :)
Kuzu mac izlediler yerlere cips döktüler kudurdum gece gece eşimin lise arkadaşları eşleri eşime temizletcem valla salon berbat haldeNaptınız kız o kadar :)
Ay kuzucum bizim adamların kendi çocuk çocuğun dağınıklığı nolur ki ya koltuklarimin yastıkları her biri bı yerde salona giremedimSabah sekiz kişi falan kahvaltıya çağırdık
Simdikiler de 5 kişi ama hepsi erkek olduğu için evim pek dagilmadi malum çocuk olmayınca ev kirlenmiyor pek
Hayırlı olsun kuzucum :)) iiyi yapmışsın :)Benim eşim bimde çalışıyor şoför olarak neler indirime girecek falan daha önceden haberi oluyor. Bi ara 1300 liraya ps4 geldi bime biz o zaman alacaktık alamadık. Bugün de hatay genelinde sadece 1 tane kalmış ellerinde onu da tek kaldı diye 600 liraya indirmişler. Esim aradı alayım mı diye hemen al dedim. Önce oğlum ve kendi için istedi sonra ben sen ona dalar benle ilgilenmezsin diye trip yapınca satarız bizde dedi. Doğum üstü çok iyi olacak yaa onu satacağız inşallah :) sizle paylaşmak istedim :)
Aynen bencede eline ver süpürgeyi gelsin her yeri bende öyle yapıyorum :) benimki de tutturmuş dayimlari yemeğe al diye. Kuzeyi istanbuldan tatile geldi ayıp olurmus yemeğe almazsak. 19 yaşında kuzeni hafızlık okuyor istanbulda kız. Hiç acımıyor mu bana anlamadım ben ağrıdan duramıyorum. Şöyle bir ters baktım yüzüne anladı suratını astı sonra. Hicde umrumda değil valla. Bi gün yemek bile yollamıyorlar bana bırak davet etmeyi. Ben bu halimle hizmet edicemKuzu mac izlediler yerlere cips döktüler kudurdum gece gece eşimin lise arkadaşları eşleri eşime temizletcem valla salon berbat halde
büyük indirim yapmışlar amaBenim eşim bimde çalışıyor şoför olarak neler indirime girecek falan daha önceden haberi oluyor. Bi ara 1300 liraya ps4 geldi bime biz o zaman alacaktık alamadık. Bugün de hatay genelinde sadece 1 tane kalmış ellerinde onu da tek kaldı diye 600 liraya indirmişler. Esim aradı alayım mı diye hemen al dedim. Önce oğlum ve kendi için istedi sonra ben sen ona dalar benle ilgilenmezsin diye trip yapınca satarız bizde dedi. Doğum üstü çok iyi olacak yaa onu satacağız inşallah :) sizle paylaşmak istedim :)
Inşallah canım yaa sağolun burası iyiki var zaten sayenizde daha iyi oluyorum ❤Canım güzel şeyler düsun inşallah sağlıkla gelecek dünyaya
Etme kuzucum karnın burnunda ne misafiriAynen bencede eline ver süpürgeyi gelsin her yeri bende öyle yapıyorum :) benimki de tutturmuş dayimlari yemeğe al diye. Kuzeyi istanbuldan tatile geldi ayıp olurmus yemeğe almazsak. 19 yaşında kuzeni hafızlık okuyor istanbulda kız. Hiç acımıyor mu bana anlamadım ben ağrıdan duramıyorum. Şöyle bir ters baktım yüzüne anladı suratını astı sonra. Hicde umrumda değil valla. Bi gün yemek bile yollamıyorlar bana bırak davet etmeyi. Ben bu halimle hizmet edicem
Canım yarına bırak istersenEvde resmen cenaze havası mevcut
Her zaman güzel hemşerim benimInşallah canım yaa sağolun burası iyiki var zaten sayenizde daha iyi oluyorum ❤
Baya bi moda girmişler demekkiAy kuzucum bizim adamların kendi çocuk çocuğun dağınıklığı nolur ki ya koltuklarimin yastıkları her biri bı yerde salona giremedim
TripköylüEvde resmen cenaze havası mevcut
Kuzu GS yenildi ya bizimkine zaten dokunulmaz yine iş bana kaldı gibi bişi zaten bu halde makine calistirirsam boşar beniCanım yarına bırak istersen
Hemen temizlersin
Bizde öyle canımInşallah canım yaa sağolun burası iyiki var zaten sayenizde daha iyi oluyorum ❤
Aynen nette 2000 liradan aşağı değil bedava aldık neredeyse :)Büyük indirim
büyük indirim yapmışlar ama
Sorma ya fener de gitti bu aksam bizimki çalışıyor oda gelince aynı tasKuzu GS yenildi ya bizimkine zaten dokunulmaz yine iş bana kaldı gibi bişi zaten bu halde makine calistirirsam boşar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?