- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.681
Kuzu gsnin goztepemiz maçı varken benim tribim işlemiyorTripköylüadamın burnundan getirdin dimi
Hayirli olsun balimmmAynen nette 2000 liradan aşağı değil bedava aldık neredeyse :)
Diğer dayısının eşi de marmarise tatile gitti. Annanesi bugün arayıp dayını gülçin kahvaltıya çağırsın ayıp olur adamı orda tek bırakmayın demiş. Bende annaneye ne oluyor hiç kimse beni düşünmüyor dedim eşime haklısın dedi ağznin kenarı ile. Yarın kahvaltıya çağırcam dayisiniEtme kuzucum karnın burnunda ne misafiri
Canimmmmmm geldm
Aynen öyle canım ne güzelBizde öyle canım
Birbirimize destek çıkmak morel vermemiz lazjm
Ay bizimki maçı izler yorumları dinler tek kelime etmeden uyur hazmetmek içinSorma ya fener de gitti bu aksam bizimki çalışıyor oda gelince aynı tas
Abovv onlar ağır geliyor desene :) vayy be senin de üstünden gelen bişey varmışKuzu gsnin goztepemiz maçı varken benim tribim işlemiyor
Senin bu ananeye gıcık oluyorum heee kendi cagirsin madem hamile kadını hiç mi düşünmüyorDiğer dayısının eşi de marmarise tatile gitti. Annanesi bugün arayıp dayını gülçin kahvaltıya çağırsın ayıp olur adamı orda tek bırakmayın demiş. Bende annaneye ne oluyor hiç kimse beni düşünmüyor dedim eşime haklısın dedi ağznin kenarı ile. Yarın kahvaltıya çağırcam dayisini
Hoşgeldin gülom nerdesin kız sen zilliCanimmmmmm geldm
Kendi yaylada oturuyor canım burada değil ondan. Burda olsa biricik oğlunu kimseye birakmazSenin bu ananeye gıcık oluyorum heee kendi cagirsin madem hamile kadını hiç mi düşünmüyor
Maç günü estirsin terörünü ertesi gün akşamına ben devreye geçerim kuzu sıkıntı yokAbovv onlar ağır geliyor desene :) vayy be senin de üstünden gelen bişey varmış
KuzzzummmmmCanimmmmmm geldm
Senden korkulur vallaMaç günü estirsin terörünü ertesi gün akşamına ben devreye geçerim kuzu sıkıntı yokama yenildikleri zaman gikimi cikarmam delimiyim kız
Oğlu gitsin anasının yanına bu yakın akrabalarin varya kotulerine benzin dokcen vallaKendi yaylada oturuyor canım burada değil ondan. Burda olsa biricik oğlunu kimseye birakmaz
Ayy hiç usanmadan nasılda bütün yorumları maç özetini defalarca izliyorlar anlamiyorumAy bizimki maçı izler yorumları dinler tek kelime etmeden uyur hazmetmek için
Yok kuzu ruh sağlığımi düşünüyorum bı gelişleri var maç izlemek için formalarla matem havasıyla çıktılar görmen lazım olan evime oldu yaSenden korkulur valla
Valla takımı yenince çok güzel oluyor ayak üstü isteklerimi siraliyom mutluluktan gözü hiç bisiyi görmüyorAyy hiç usanmadan nasılda bütün yorumları maç özetini defalarca izliyorlar anlamiyorum
Valla bana çok sıkıcı geliyor bi alışamadım
Ben IZMIRLIYIM!!! Olay bu bacimOğlu gitsin anasının yanına bu yakın akrabalarin varya kotulerine benzin dokcen vallane istiyo bu deli karı senden kuzu ya
Benimki bi dünya kupasını izler o da Allahtan 4 senede biAyy hiç usanmadan nasılda bütün yorumları maç özetini defalarca izliyorlar anlamiyorum
Valla bana çok sıkıcı geliyor bi alışamadım
Kurban olsun sana toprak alasica yaşına bakmadan senle ugrasiyo beynamazBen IZMIRLIYIM!!! Olay bu bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?