- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.701
Oyy canımmm biz geliriz yardıma yarın sıkma canını :)Yok kuzu ruh sağlığımi düşünüyorum bı gelişleri var maç izlemek için formalarla matem havasıyla çıktılar görmen lazım olan evime oldu ya
Toprak alasica mi dedin amiiiiiiinnnmKurban olsun sana toprak alasica yaşına bakmadan senle ugrasiyo beynamaz
Allah tan öyle yoksa sen anca ev temizlerdin kuzumBenimki bi dünya kupasını izler o da Allahtan 4 senede bi
Kuzu benimki her maçı izler bı gsnin maçını toplu izlerlerBenimki bi dünya kupasını izler o da Allahtan 4 senede bi
Kuzzzummmmm
Saol kuzum Allah'tan tek salonda tepistilerOyy canımmm biz geliriz yardıma yarın sıkma canını :)
Benimki hepsini izler basketbol voleybol futbol ve dahasiBenimki bi dünya kupasını izler o da Allahtan 4 senede bi
Iyi bari kız sadece salonla kalmışlar ona dua etSaol kuzum Allah'tan tek salonda tepistiler
Napim kuzucum eşimin üstünden Trabzon geçti evi batırdılar halime yaniyomCanimmmm nabiyirsn
Ağzını yirimmmEvetttkotu mu ettim
Valla tek wc nin kapıyla salonun kapisina girişleri vardiIyi bari kız sadece salonla kalmışlar ona dua et
Ayy sorma o maç döneminde yediği cipsin içtiği kolanın haddi hesabı yokAllah tan öyle yoksa sen anca ev temizlerdin kuzum
Haha iyi bariValla tek wc nin kapıyla salonun kapisina girişleri vardi
YiiiiAğzını yirimmm
Voleybol hayatta izletmem ama erkekler oynuyorsa orası ayrıBenimki hepsini izler basketbol voleybol futbol ve dahasi
Allah'ım eliyle başını tutuyo sanki ben öldümHaha iyi bari
Öyle yapıyorum kuzum :)Yiiiibende senii yerimmmm sen küçük İzmirliler den başkasını düşünme kuzum salla
O derece yaniAllah'ım eliyle başını tutuyo sanki ben öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?