- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.261
Profil bence:))))Hangi saçı acicam kız
Ay hic bizi anlamadım su msjdan arap olabilirm şuan
Agalmaua bağımlı olacağına buraya bağımlı olurmKiz hep ole diyen dostlar cok vakot geciriyoz bağımlı oluyoz diye gidiyorlar :)))))
Sağına soluma baktm valla nerden gozluyor beni diyeProfil bence:))))
O topladigin saçlarınıHangi saçı acicam kız
Ay hic bizi anlamadım su msjdan arap olabilirm şuan
Okadar sevinirim ve dört gözle bekelriz sabret bole neseli pozitif ol ve hormonlari serbest bırak tedavileri ol insallah bode bol dua kuzum.İnşallah kuzum inşallah doguruyyyyyyyyooooorrruuuuuummmmmmmmmm derim ben de :)
Heeeeee tamam sen yorulma diye dagitmistm DMİO topladigin saçlarınıbide ne ağlaması geliyo popisine sopa hee
Etmem mi kuzucumm bokunu yesin annesi onun bı gelseOkadar sevinirim ve dört gözle bekelriz sabret bole neseli pozitif ol ve hormonlari serbest bırak tedavileri ol insallah bode bol dua kuzum.
Sacakli seniii bende bir dus alip oturdum. Bizimkide kapıda araba yapiyor genclerin bende iki bakim dedim :)Sağına soluma baktm valla nerden gozluyor beni diye
Hahahahahahahhaa
Evet bide ağlama felan hayırdır bende aglarim heeHeeeeee tamam sen yorulma diye dagitmistm DMİhatirladm
Sen ağlama lüzumEvet bide ağlama felan hayırdır bende aglarim hee
Ben Brunello CicinelliBaşla bakalım kimsin nesin bı bakmışsın eşim bugün geliyo demişsin
Sende ağlama ozamanSen ağlama lüzum
Sacakli seniii bende bir dus alip oturdum. Bizimkide kapıda araba yapiyor genclerin bende iki bakim dedim :)
Ay kiz insallah inşallahEtmem mi kuzucumm bokunu yesin annesi onun bı gelse
Kız bende İzmir'deyim deliBen Brunello Cicinelli25 yaşındayım, yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Öğretmenim. Eski üyelerdenim aslında 2 yıldır sitede değilim, bir ara banlanmaktan kafam atmıştı hesabımı sildirmiştim. Kimsin demeyin söylemem, kendime yeni bir sayfa açtım. Daha az banlanacağım temiz bir sayfa.. Her an yeniden göç edebilirim, sağım solum belli olmaz. Normal bir kadınım işte başka bir özelliğim yok. Ay kedilerim var birde, aşırı hayvanseverim. Onun dışında ezberlemişsinizdir artık koca yolu bekliyorum. Topikten topiğe gezip kocaaa kocaaaa diye haykırmalara başlayacağım yakında, kim bu deli demezsiniz Arkadaşlara başarılar diliyorum.
TamamSende ağlama ozaman
Memnun olduk canımBen Brunello Cicinelli25 yaşındayım, yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Öğretmenim. Eski üyelerdenim aslında 2 yıldır sitede değilim, bir ara banlanmaktan kafam atmıştı hesabımı sildirmiştim. Kimsin demeyin söylemem, kendime yeni bir sayfa açtım. Daha az banlanacağım temiz bir sayfa.. Her an yeniden göç edebilirim, sağım solum belli olmaz. Normal bir kadınım işte başka bir özelliğim yok. Ay kedilerim var birde, aşırı hayvanseverim. Onun dışında ezberlemişsinizdir artık koca yolu bekliyorum. Topikten topiğe gezip kocaaa kocaaaa diye haykırmalara başlayacağım yakında, kim bu deli demezsiniz Arkadaşlara başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?