Bide şöyle düşün eşinin hayalini beraber basarmissiniz kuzucum kaç yaşındasın rabbim ugrastirmadan evladını versin inşallah bizde beklemekteyiz ne zaman gelirse kabulum yavrum

Allah kavuştursun canım
Allahım sabrını arttırsın
İnşallah tez zamanda gelsin sağlıcakla
Üzülme geçer bugünlerde
Aminnnn Eses'cim. Geçer dimi, geçer elbet Sende ne var ne yok, hadi tanışalım kaynaşalım.

Bide şöyle düşün eşinin hayalini beraber basarmissiniz kuzucum kaç yaşındasın rabbim ugrastirmadan evladını versin inşallah bizde beklemekteyiz ne zaman gelirse kabulum yavrum
25 yaşındayım.. Eşimde 26.. Bende artık çocuk istemek istiyorummmmmm. Ama önce kocam lazım işte, kocasız olmuyorrrrr medet

Sen çağırırsında ben gelmez miyim tatlışanne İşte geldim burdayım. Ne yapıyorsunuz bakalım güzel hanımlar. Konuyada nedir diye bakmadan bodozlama giriş yaptım ama
Hosgeldin sefa getirdin balim her teldwn caliyoz kuzum herzaman bekleriz senide balim guzel hos hatunlar var arladaslik var bemde bole arada etiket yaparim arkadaslar yeni olan yeni insanlar yeni dertler guzel oluyor morel veriyoz aliyoruz:)))
Kız yine mi temizlik
Yarin basliycam kuzum bugün canta isleri bitti yavastan spor olsun diye acilmam olsun normal dogmum olsun harelet olsun diye evde dolancam:)
Ya kurban olur ona teyzesi ya şimdi o coraplarimi giyecek pamuğum
Insallah teyzeleri hazırlık bitti şükür rabbim essesimle sana insallah tum anne adaylara bende gorcem sizleri bebeisim
Hosgeldin balim

Hiç birşeye doldurulmuyo kuzu ya arada darlaniyorum işte

Evet canım bende
Düşündükçe üzülüyorum
O yüzden sürekli birilerini çağırıyorum
Ya da geziyorum
Yoksa kafayı yiyeceğim

Aminnnn Eses'cim. Geçer dimi, geçer elbet Sende ne var ne yok, hadi tanışalım kaynaşalım.

Geçmez gün olur mu
Ahh bende umutsuz vaka
Memnun oldum

Allah başımdan eksik etmesin pamugumu ya herseyim o benim

Amin inşallah
Anne candır

İnşallah kuzum inşallah doguruyyyyyyyyooooorrruuuuuummmmmmmmmm derim ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…