- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.241
Maşallah ne güzelAnanemle pek hasretimiz yok kuzum gün aşırı ya o bende ya ben ondayim :)
Bide şöyle düşün eşinin hayalini beraber basarmissiniz kuzucumGelir gelir merak etmeee.. Gelecektir, eli kulağındadır. Hissederim ben. Hisli kadınımdır. Brunello dediydi dersin...Biz o aşamaya varamadık daha ya. 3 yıllık evliyim hala hayat düzeni kurmakla uğraşıyoruz. Eşimin yıllardır hayali polis olabilmekti. Kazandı çok şükür. Eğitimde. 4 ay boyunca şafak sayacağım. Öyle gözümde büyüyor ki. Daha 10 gün oldu, geceleri nefes alamıyorum resmen, hayat neşem kalmadı Böyle de demek istemiyorum, hayaliydi birlikte çabaladık Allah'ın gücüne gider diye ama ne yapayım çok özlüyorum.. Daha eşim gelecekte, düzen kuracağızda, bebek düşünmeye başlayacağız... İnşallah o aşamaya gelirim bende artık ya. Çok uzak geliyor..
Hiç birşeye doldurulmuyo kuzu ya arada darlaniyorum işteÖyle kuzum
Hep bir taraf eksik
Aminnnn Eses'cim. Geçer dimi, geçer elbetAllah kavuştursun canım
Allahım sabrını arttırsın
İnşallah tez zamanda gelsin sağlıcakla
Üzülme geçer bugünlerde
Allah başımdan eksik etmesin pamugumu ya herseyim o benimMaşallah ne güzel
Şanslıyız biz
☺
Ben oralardayim zaten bircdasOoo tam benlikmiş, tamam tuttum ben burayıKocamı ne kadar özlediğimi anlatıp darlıyım mı hepinizi ha darlıyım mı. Gittiğim yere depresyon da taşıyorum bu sıralar. Heppunuziii depresyona sokacayum heppunuziiii
Başla bakalım kimsin nesin bı bakmışsın eşim bugün geliyo demişsinAminnnn Eses'cim. Geçer dimi, geçer elbetSende ne var ne yok, hadi tanışalım kaynaşalım.
Hoşgeldin mavisimBen geldimm
25 yaşındayım.. Eşimde 26.. Bende artık çocuk istemek istiyorummmmmm. Ama önce kocam lazım işte, kocasız olmuyorrrrr medetBide şöyle düşün eşinin hayalini beraber basarmissiniz kuzucumkaç yaşındasın rabbim ugrastirmadan evladını versin inşallah bizde beklemekteyiz ne zaman gelirse kabulum yavrum
Seni gidi depresif yerim seni çik artık oradan ben eski gulomu ozledimmm!!! BilesinHoşgeldin mavisim
Gelir gelir o bebiste gelir25 yaşındayım.. Eşimde 26.. Bende artık çocuk istemek istiyorummmmmm. Ama önce kocam lazım işte, kocasız olmuyorrrrr medet
Buralar sayesinde toparlaniyorm bak şuan gerçekten içten gulucukler atiyormSeni gidi depresif yerim seni çik artık oradan ben eski gulomu ozledimmm!!! Bilesin
Hosgeldin sefa getirdin balim her teldwn caliyoz kuzum herzaman bekleriz senide balim guzel hos hatunlar var arladaslik var bemde bole arada etiket yaparim arkadaslar yeni olan yeni insanlar yeni dertler guzel oluyor morel veriyoz aliyoruz:)))Sen çağırırsında ben gelmez miyim tatlışanneİşte geldim burdayım. Ne yapıyorsunuz bakalım güzel hanımlar. Konuyada nedir diye bakmadan bodozlama giriş yaptım ama
Yarin basliycam kuzum bugün canta isleri bitti yavastan spor olsun diye acilmam olsun normal dogmum olsun harelet olsun diye evde dolancam:)Kız yine mi temizlik
Insallah teyzeleri hazırlık bitti şükür rabbim essesimle sana insallah tum anne adaylara bende gorcem sizleri bebeisimYa kurban olur ona teyzesi ya şimdi o coraplarimi giyecek pamuğum
Hosgeldin balimBen geldimm
Yerim sizleei ben ballar:)Buralar sayesinde toparlaniyorm bak şuan gerçekten içten gulucukler atiyorm
Hiç birşeye doldurulmuyo kuzu ya arada darlaniyorum işte
Aminnnn Eses'cim. Geçer dimi, geçer elbetSende ne var ne yok, hadi tanışalım kaynaşalım.
Allah başımdan eksik etmesin pamugumu ya herseyim o benim
Artık o sacinida biraz aç kizicam hee birazda sus yapiyosun yarın içini yiriiimBuralar sayesinde toparlaniyorm bak şuan gerçekten içten gulucukler atiyorm
Valla iyiki üye olmusm buraya yoksa şuan hala agliyordmYerim sizleei ben ballar:)
İnşallah kuzum inşallah doguruyyyyyyyyooooorrruuuuuummmmmmmmmm derim ben de :)Hosgeldin sefa getirdin balim her teldwn caliyoz kuzum herzaman bekleriz senide balim guzel hos hatunlar var arladaslik var bemde bole arada etiket yaparim arkadaslar yeni olan yeni insanlar yeni dertler guzel oluyor morel veriyoz aliyoruz:)))
Yarin basliycam kuzum bugün canta isleri bitti yavastan spor olsun diye acilmam olsun normal dogmum olsun harelet olsun diye evde dolancam:)
Insallah teyzeleri hazırlık bitti şükür rabbim essesimle sana insallah tum anne adaylara bende gorcem sizleri bebeisim
Hosgeldin balim
Hangi saçı acicam kızArtık o sacinida biraz aç kizicam hee birazda sus yapiyosun yarın içini yiriiim
Kiz hep ole diyen dostlar cok vakot geciriyoz bağımlı oluyoz diye gidiyorlar :)))))Valla iyiki üye olmusm buraya yoksa şuan hala agliyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?