- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.221
Ya kurban olur ona teyzesi ya şimdi o coraplarimi giyecek pamuğumEki Görüntüle 2185969 son utulerde bitti kizl a r bende bitik:)))
Ooo tam benlikmiş, tamam tuttum ben burayıHoşgeldin konu herşey den konuşuyoruz
Sen kocandan gir bende bebek ozlemimden darlayalim kuzularimiOoo tam benlikmiş, tamam tuttum ben burayıKocamı ne kadar özlediğimi anlatıp darlıyım mı hepinizi ha darlıyım mı. Gittiğim yere depresyon da taşıyorum bu sıralar. Heppunuziii depresyona sokacayum heppunuziiii
Hayır diyemeyeceğim tekliflerle geliyorsunuzzSen kocandan gir bende bebek ozlemimden darlayalim kuzularimi
İlk bebeğe özlem canım tamı tamina 5 yıllık evliyim gelmiyo sipam 2 aşılama 3 tüp bebek geçti ustumden ama yinede gelmedi şimdi 4uncuye hazırlanıyorumHayır diyemeyeceğim tekliflerle geliyorsunuzzYa burası ne ciciş bir topikmiş. Bebek patikleri falan, o ne ya yerim Kaç yıllık evlisin, ilk bebeğine mi bu duyduğun özlem, başla bakalım darlamaya. Bende sana yetişeyeceğim
Ooo bizde de durum aynıMisafir vardı yolcu ettik oturuyorum. Çamaşır makinesi bugün 4 ya da 5. Defa çalıştı şimdide durdu çalışmıyo inşallah bozmamışımdır
Sen nasılsın napiyosun neden yoğundu günün
Maşallah kuzumSuan geri kalan kiyafetleri yikadim utuledim yoruldum oturdum kuzu
Sağol canım darisi sana nasil gidiyor sende
Bizim adam almis 0 paket ama olur diyorlar ilk hastanede kullanıp kullanip bitse yeter 50 adet
Inşallah canım boşa gitmez benimde 3 kilo anca olur ozaman olur insallah:)
Ben hazırlık yapıyor m cantam hazir yavastan temizlik basliycam inşallah hayırlısı bakalım
Ben geldimm
Hoşgeldin kaderdasimOoo bizde de durum aynı
Çamaşır hiç bitmiyor
Yaz olunca
Ben de misafir vardı
Sonra çıktım alışveriş vs
Yoruldum canım
Maşallah kuzum
Hep birlikte bekliyoryz
Hayırlısıyla gelsin
İyiyim kuzucum ananemleydim bütün günHoşgeldin kuzum
Nasılsın
Uyumak üzereyim
Azıcık konuşalım
Her yerde bugünHoşgeldin kaderdasimnerelerdeydin
İyiyim kuzucum ananemleydim bütün günözlettin her uyuma sakın
İyi demek farz olmuş kuzucum iyiyiz işte eksik gedik ugrasiyozHer yerde bugün
Bi evde
Bi sokakta
Bi çarşıda
Sen nasılsın kuzu
Gelir gelir merak etmeee.. Gelecektir, eli kulağındadır. Hissederim ben. Hisli kadınımdır. Brunello dediydi dersin...İlk bebeğe özlem canım tamı tamina 5 yıllık evliyim gelmiyo sipam 2 aşılama 3 tüp bebek geçti ustumden ama yinede gelmedi şimdi 4uncuye hazırlanıyorumevet tam kafa dağıtmalik topik
Öyle kuzumİyi demek farz olmuş kuzucum iyiyiz işte eksik gedik ugrasiyoz
Ananemle pek hasretimiz yok kuzum gün aşırı ya o bende ya ben ondayim :)Pes edene kadar diren:)
Ooo anne ile hasret giderdin mi
Gelir gelir merak etmeee.. Gelecektir, eli kulağındadır. Hissederim ben. Hisli kadınımdır. Brunello dediydi dersin...Biz o aşamaya varamadık daha ya. 3 yıllık evliyim hala hayat düzeni kurmakla uğraşıyoruz. Eşimin yıllardır hayali polis olabilmekti. Kazandı çok şükür. Eğitimde. 4 ay boyunca şafak sayacağım. Öyle gözümde büyüyor ki. Daha 10 gün oldu, geceleri nefes alamıyorum resmen, hayat neşem kalmadı Böyle de demek istemiyorum, hayaliydi birlikte çabaladık Allah'ın gücüne gider diye ama ne yapayım çok özlüyorum.. Daha eşim gelecekte, düzen kuracağızda, bebek düşünmeye başlayacağız... İnşallah o aşamaya gelirim bende artık ya. Çok uzak geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?