Hoşgeldin konu herşey den konuşuyoruz
Ooo tam benlikmiş, tamam tuttum ben burayı Kocamı ne kadar özlediğimi anlatıp darlıyım mı hepinizi ha darlıyım mı. Gittiğim yere depresyon da taşıyorum bu sıralar. Heppunuziii depresyona sokacayum heppunuziiii

Sen kocandan gir bende bebek ozlemimden darlayalim kuzularimi

Sen kocandan gir bende bebek ozlemimden darlayalim kuzularimi
Hayır diyemeyeceğim tekliflerle geliyorsunuzz Ya burası ne ciciş bir topikmiş. Bebek patikleri falan, o ne ya yerim Kaç yıllık evlisin, ilk bebeğine mi bu duyduğun özlem, başla bakalım darlamaya. Bende sana yetişeyeceğim

İlk bebeğe özlem canım tamı tamina 5 yıllık evliyim gelmiyo sipam 2 aşılama 3 tüp bebek geçti ustumden ama yinede gelmedi şimdi 4uncuye hazırlanıyorum evet tam kafa dağıtmalik topik

Misafir vardı yolcu ettik oturuyorum. Çamaşır makinesi bugün 4 ya da 5. Defa çalıştı şimdide durdu çalışmıyo inşallah bozmamışımdır
Sen nasılsın napiyosun neden yoğundu günün
Ooo bizde de durum aynı
Çamaşır hiç bitmiyor
Yaz olunca
Ben de misafir vardı
Sonra çıktım alışveriş vs
Yoruldum canım

Maşallah kuzum
Hep birlikte bekliyoryz
Hayırlısıyla gelsin

İlk bebeğe özlem canım tamı tamina 5 yıllık evliyim gelmiyo sipam 2 aşılama 3 tüp bebek geçti ustumden ama yinede gelmedi şimdi 4uncuye hazırlanıyorum evet tam kafa dağıtmalik topik
Gelir gelir merak etmeee.. Gelecektir, eli kulağındadır. Hissederim ben. Hisli kadınımdır. Brunello dediydi dersin... Biz o aşamaya varamadık daha ya. 3 yıllık evliyim hala hayat düzeni kurmakla uğraşıyoruz. Eşimin yıllardır hayali polis olabilmekti. Kazandı çok şükür. Eğitimde. 4 ay boyunca şafak sayacağım. Öyle gözümde büyüyor ki. Daha 10 gün oldu, geceleri nefes alamıyorum resmen, hayat neşem kalmadı Böyle de demek istemiyorum, hayaliydi birlikte çabaladık Allah'ın gücüne gider diye ama ne yapayım çok özlüyorum.. Daha eşim gelecekte, düzen kuracağızda, bebek düşünmeye başlayacağız... İnşallah o aşamaya gelirim bende artık ya. Çok uzak geliyor..

Allah kavuştursun canım
Allahım sabrını arttırsın
İnşallah tez zamanda gelsin sağlıcakla
Üzülme geçer bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…