- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.281
İmmmah saçaklı seni
Hic sorma mahalleye cikmayi 2 sene oldi ben tanidim herkesi bizimki bi araba aldi onla kapida ugrasasa herkes tanidi araba subu genclerle iyi kaynasti herles araba getirip bisiler yapiyor kac gündür:)Benmki gbi seninki de araba isine bayılıyor
Kız bende İzmir'deyim deli
Kız benim oğlana bir gün biri sordu baban ne is yapıyor diye araba tamircisi dedi çocukHic sorma mahalleye cikmayi 2 sene oldi ben tanidim herkesi bizimki bi araba aldi onla kapida ugrasasa herkes tanidi araba subu genclerle iyi kaynasti herles araba getirip bisiler yapiyor kac gündür:)
Hahahahaha aynen vallaByNkoaLa ile burçdaşım, EternaaLLove ile şehirdaşım, @BoyuDevrilesiceninZevcesi ile ağlamakdaşım. Daha ne isterim kadınlar klübünden, seviyorum heppuniziiiii
Deli ya İzmir'de nerdesin kızByNkoaLa ile burçdaşım, EternaaLLove ile şehirdaşım, @BoyuDevrilesiceninZevcesi ile ağlamakdaşım. Daha ne isterim kadınlar klübünden, seviyorum heppuniziiiii
Tatli bidik seni deliler grubuna.hosgeldin kabul edildin aramiza:)Ben Brunello Cicinelli25 yaşındayım, yarışmaya İzmir'den katılıyorum. Öğretmenim. Eski üyelerdenim aslında 2 yıldır sitede değilim, bir ara banlanmaktan kafam atmıştı hesabımı sildirmiştim. Kimsin demeyin söylemem, kendime yeni bir sayfa açtım. Daha az banlanacağım temiz bir sayfa.. Her an yeniden göç edebilirim, sağım solum belli olmaz. Normal bir kadınım işte başka bir özelliğim yok. Ay kedilerim var birde, aşırı hayvanseverim. Onun dışında ezberlemişsinizdir artık koca yolu bekliyorum. Topikten topiğe gezip kocaaa kocaaaa diye haykırmalara başlayacağım yakında, kim bu deli demezsiniz Arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hıaaaa kabul edildimmmm, kabul edileceğimi biliyordum. Başarımı kafamdaki kırık tahtalara borçluyum.Tatli bidik seni deliler grubuna.hosgeldin kabul edildin aramiza:)
Ahahha Ee bizimkini cocukluk meslegi tamirci zaten 2senedir asansorcu her meslekevcur tamir anlar elektrik vs :)Kız benim oğlana bir gün biri sordu baban ne is yapıyor diye araba tamircisi dedi çocuk
Yorgunluktan gözlerim kapanıyor
Öpüyorum o tahtalri nese katti bize:)Hıaaaa kabul edildimmmm, kabul edileceğimi biliyordum. Başarımı kafamdaki kırık tahtalara borçluyum.
Benmkinin elinden de gelir her is maşallahAhahha Ee bizimkini cocukluk meslegi tamirci zaten 2senedir asansorcu her meslekevcur tamir anlar elektrik vs :)
Agzimdan aldin bali kiz baciiiiBenmkinin elinden de gelir her is maşallah
Ama bi eşine kıymet vermeyi bilmez odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?