- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.321
Ay olmaz mı ayol, koç burcuyuz biz. Kaostan,depresyondan ve melankoliden beslenirizKız sende de oluyor mu durduk yere melankolik havaya girme ortada hic sorun yokken özellikle
Ahahhahaha degiscem profili timamYerim seniiiii amaaaa tipe bak saçaklı rosss
Tamamdır kuzu uyut kaç banaKızlar az sarjzim dolsun uyanik olursaniz gelirim adamda gelir uyur ozamana geezesem yarina görüşürüz ben zaten uyuyamiyom ugrarim mutlaka gece öptüm herkesi hayırlı sohbetler kizceler♡♥
Ay valla durdum yere canın sklnca kavga eder misinAy olmaz mı ayol, koç burcuyuz biz. Kaostan,depresyondan ve melankoliden besleniriz
HahahaAhahhahaha degiscem profili timam
Kesin ugrarim uyumayin:)))) gece parti etcez kocalar yok otekilerde:) rahatlarTamamdır kuzu uyut kaç banagece ama
Sen yeter ki kaos işte gel benle kavga etti
Aynı aynı. Genelde düşünce tarzım insanlara terstir. En ufak haksızlığa katlanamam. Düz bir kadınım, içim dışım bir. Fazlacada realistim. Yapmacıklığa tahammülüm yok. Yeterli oluyor bu özelliklerim kavga ortamına. Banlanmaktan üyeliğimi sildirdim diyorum yavAy valla durdum yere canın sklnca kavga eder misin
Tek ben boleym sanıyordum yaaa
Aynen doğrucu mahmut der babam hep bana aşırı inatçı maceraperest ve sabırsızAynı aynı. Genelde düşünce tarzım insanlara terstir. En ufak haksızlığa katlanamam. Düz bir kadınım, içim dışım bir. Fazlacada realistim. Yapmacıklığa tahammülüm yok. Yeterli oluyor bu özelliklerim kavga ortamına. Banlanmaktan üyeliğimi sildirdim diyorum yav
Bak bu avatar cuk oldu
Ay seninle kavga edemem kızSen yeter ki kaos işte gel benle kavga etti
Beğendin mi mavisim gerçekten neresi cuk oturdu biraz anlatsanaBak bu avatar cuk oldu
Benim avatarım nasıl, biyeniyor musunBak bu avatar cuk oldu
İyi geceler canmm tatlı ruyalarİyi geceler kızlar
Görüşürüz
Biz bu özelliklerle daha çok depresyona girerizAynen doğrucu mahmut der babam hep bana aşırı inatçı maceraperest ve sabırsız
Geldim canım. Çok ihtiyacım var gerçekten kafa dağıtmaya.
Tam sana layık kuzucum arasan bulamazsın seni yansıtıyorBenim avatarım nasıl, biyeniyor musun
Yani aslında çok şakacı bir yapım var ama eşim sürekli sen mutsuzsn mutsuzsun dedikce içimdeki çocuğu öldürdüBiz bu özelliklerle daha çok depresyona gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?