- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.341
Hoşgeldin deliler alemineGeldim canım. Çok ihtiyacım var gerçekten kafa dağıtmaya.
Hoşgeldin kafa dağıtmak bizim işimizGeldim canım. Çok ihtiyacım var gerçekten kafa dağıtmaya.
Hoşbuldummm ben de bir deliyim uyum sağlarımHoşgeldin deliler alemine
Seviliyosun kadın bu huyuna bayiliyorummm cansın canHoşgeldin kafa dağıtmak bizim işimiz
Teşekkür ederim hoşbuldummHoşgeldin kafa dağıtmak bizim işimiz
Sende cansn bende sana bayiliyormSeviliyosun kadın bu huyuna bayiliyorummm cansın can
KimlerdensinTeşekkür ederim hoşbuldumm
Biliyorum o yüzden beni buldunHoşbuldummm ben de bir deliyim uyum sağlarım
Tam sana layık kuzucum arasan bulamazsın seni yansıtıyor
Eşimde bana hep niye mutsuzsun der, bende ona sen niye mutlusunki derimYani aslında çok şakacı bir yapım var ama eşim sürekli sen mutsuzsn mutsuzsun dedikce içimdeki çocuğu öldürdü
Hahahaa olur tabi tanıtayım hemen ama nerden başlıyım bilemedim. En iyisi siz sorun ben soyleyeyimKimlerdensin
Biraz kendini tnait sonra ver elini muhabbete
Kız dur durdugun yerdeEşimde bana hep niye mutsuzsun der, bende ona sen niye mutlusunki derimTam bir polyanna kocam ya, hep mutlu, hep neşeli. Bazen sürekli mutlu olmasından dolayı da kavga çıkarırdım hey gidi ben ya Bak şimdi yine özledim, ben gidiyorum. Kabuğuma çekileceğim
Eşimde bana hep niye mutsuzsun der, bende ona sen niye mutlusunki derimTam bir polyanna kocam ya, hep mutlu, hep neşeli. Bazen sürekli mutlu olmasından dolayı da kavga çıkarırdım hey gidi ben ya Bak şimdi yine özledim, ben gidiyorum. Kabuğuma çekileceğim
Soruyorum, kocasını özleyen, kocasının yollarını gözleyen, şafak sayan, kocaaa kocaaa diye topiklerde gezen, depresyonik, melankolik üyelerden hoşlanır mısın ?Hahahaa olur tabi tanıtayım hemen ama nerden başlıyım bilemedim. En iyisi siz sorun ben soyleyeyim
Kısa bilgilerHahahaa olur tabi tanıtayım hemen ama nerden başlıyım bilemedim. En iyisi siz sorun ben soyleyeyim
Sen nasıl bı detaysin yaSoruyorum, kocasını özleyen, kocasının yollarını gözleyen, şafak sayan, kocaaa kocaaa diye topiklerde gezen, depresyonik, melankolik üyelerden hoşlanır mısın ?
Delii tamam Gülom özüne döndun :))Kısa bilgiler
Ad soy ad TC ikametgahyeterli biz oradan secereyi soyu sopu cikariyoruz
Eşin nerdeki? Uzakta anladığım kadarıyla tıpkı benSoruyorum, kocasını özleyen, kocasının yollarını gözleyen, şafak sayan, kocaaa kocaaa diye topiklerde gezen, depresyonik, melankolik üyelerden hoşlanır mısın ?
İyice emin oldun artik dimiDelii tamam Gülom özüne döndun :))
Sen nasıl bı detaysin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?