- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.361
Bu kadar emin olamazdım inan kiİyice emin oldun artik dimi
Uzaklarda aramaaaaaa çünkü hep icimdesinnnnn taht kurmussun kalbimeee en güzel yerndesinnnnnSoruyorum, kocasını özleyen, kocasının yollarını gözleyen, şafak sayan, kocaaa kocaaa diye topiklerde gezen, depresyonik, melankolik üyelerden hoşlanır mısın ?
Kısa bilgiler
Ad soy ad TC ikametgahyeterli biz oradan secereyi soyu sopu cikariyoruz
Öteki halim hic cekilmiyir dimiBu kadar emin olamazdım inan kiben rahatladım artik
Saka kız saka korkma hemenNereye geldim ben deyip kaçıyormuşum hemen
Gitmeeee :)Nereye geldim ben deyip kaçıyormuşum hemen
Ohh be iyiymiş korktum birden. Ben evliyim canım. Amerikada yaşıyorum aslında ama bayadır annemlerin yanındayım eşim uzaklarda.Saka kız saka korkma hemen
Evli bekar yas nerden fazlasını sorgulamihoruz
Yaşasın, bir üyeye daha ağlanma fırsatı, ooo alırım bir dalEşin nerdeki? Uzakta anladığım kadarıyla tıpkı ben
Gitmem canım gitmem sen gibi deliyi bulmuşum nereye gidemmGitmeeee :)
Benimki amerikada. Biz orda yaşiyoruz.izmirdeyim şuan. Sizler nerelerdensinizYaşasın, bir üyeye daha ağlanma fırsatı, ooo alırım bir dalEşim eğitimde (polis)... 4 ay yok. Telefon kullanamıyor. Sadece geceleri 5 dk sesini duyabiliyorum. Çok özlüyorum. Daha 10 gün oldu ya nasıl geçecek 4 ay Seninki nerde
Bir keredeeeee bana ihtiyacınnnn olsun, bir aloooo deeeee gelmezsemm gençliğim solsun... Ah ulan ahUzaklarda aramaaaaaa çünkü hep icimdesinnnnn taht kurmussun kalbimeee en güzel yerndesinnnnnbağla efkara burcdas
Kıyamam ya bu arada çok da uzunmuş süre. allah kolaylık versin çok zor ama biz burdayız unuttururuz zamanı sanaBenimki amerikada. Biz orda yaşiyoruz.izmirdeyim şuan. Sizler nerelerdensiniz
HahhahahaGitmem canım gitmem sen gibi deliyi bulmuşum nereye gidemm
Sanırım burada hepimiz İzmir'denizBenimki amerikada. Biz orda yaşiyoruz.izmirdeyim şuan. Sizler nerelerdensiniz
Nerdesin kız sen İzmir'de !!Sanırım burada hepimiz İzmir'denizAllah kavuştursun...
Güven bunlara, unutturuyorlar. %100 çalışıyor.Kıyamam ya bu arada çok da uzunmuş süre. allah kolaylık versin çok zor ama biz burdayız unuttururuz zamanı sana
Arı gibiyimmm :))Güven bunlara, unutturuyorlar. %100 çalışıyor.
İnsan bana bebek diler demiİzmirliliern içinde kaldım bir dilek tutauim bari( Allahım öküz kocama akil fikir ver amin)
Onu her aksam diliyirmİnsan bana bebek diler demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?