- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.381
Nerdesin kız sen İzmir'de !!
Şuan İzmir'de değilim. Bursa'dayım. Ama bir gece ansızın gelebilirimArı gibiyimmm :))
Aaa oylemi iyiymis bu da.saolasin canim seni deSanırım burada hepimiz İzmir'denizAllah kavuştursun...
Şuan İzmir'de değilim. Bursa'dayım. Ama bir gece ansızın gelebilirimHadi ben kaçtım, sizin muhabbetinize doyum olmaz. Hepinizi çok öpüyorum. İyi geceler.. Uyuyan smileyi bulamadığım için yerleri silen smileyi yolluyorum size
Dostum dostum güzel dostumOnu her aksam diliyirm
Kız sanki pas pası hiç gormuyodum saol yani gece gece iyi olduŞuan İzmir'de değilim. Bursa'dayım. Ama bir gece ansızın gelebilirimHadi ben kaçtım, sizin muhabbetinize doyum olmaz. Hepinizi çok öpüyorum. İyi geceler.. Uyuyan smileyi bulamadığım için yerleri silen smileyi yolluyorum size
İstedigini kullan kuzucumBende su emojileri hoc kullanamiyorum bazilarinim anlamlarini da bilmiyorum abuk sabuk bir yerlerde kullanmayayim diye cok kurcalayamiyorum ama ogrenicem
İstedigini kullan kuzucum
Aaaa hani anmamistim andım işteSelamm canlar özlediniz mi beni dicem ama sağolsun T Tatlianne20 den başka anan olmamış benisüt içmeye kalkmıştım geri yatıyorum doğurmadım bu arada EternaaLLove
Kuzum sen kapattinmi Üzgün yaziyordu profilde gittiin sandim.Selamm canlar özlediniz mi beni dicem ama sağolsun T Tatlianne20 den başka anan olmamış benisüt içmeye kalkmıştım geri yatıyorum doğurmadım bu arada EternaaLLove
Hoşgeldin canım aramızaGeldim canım. Çok ihtiyacım var gerçekten kafa dağıtmaya.
Caniiiimmmm günaydın tatlı annem benimGunaydinnnnnnlarrrrrrr guzel arkadaslarim neselerim benim♡♥
Canımmmm valla çok yorgundum bayılmışım bildiğin :))
Günaydın balim erken uyumussunuz bizimkide 2 yi geçti yatmasi gec oldu gelmem zaten 5 bucuk gibi kalak bir acil işi vardi gitti geldi asansör işi s o nra simdi gitti bende yataga uzandim benim fistik dunden huysuzlasti donmeyemi basladi ne teoiniyor baya biran dogum olcak tedirginindeyim:)Caniiiimmmm günaydın tatlı annem benim
Günaydın canım nasılsın erken kalktinGünaydın kızlar:)
Evet kuzu ya ablamı yolcu edicez bugün. Erken uyandım ama herkes uyanmamış yataktayım bende :)Günaydın canım nasılsın erken kalktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?