- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.681
Allah daim etsin canım ne güzel yaa :)Ya ben öyleyimdir işte türünün tek örneğiyimŞaka maka 3 yıldır evliyiz, 6 yıldır birlikteyiz. Üniversiteyide beraber okuduk. Hiç birbirimizi görmediğimiz gün olmamıştır. İlk defa onsuz günler geçiriyorum. Çok seviyorum tontişimi
Tamam bu günlük affettimYok anam öyle olmasın sevgiyle olsun benim boncuğum. Yollama bi yere adamı
Iyi bari :)Tamam bu günlük affettim
Kuzu biz beraber büyüdük benimkiyle zaman geçsin yillanin gorcem seniYa ben öyleyimdir işte türünün tek örneğiyimŞaka maka 3 yıldır evliyiz, 6 yıldır birlikteyiz. Üniversiteyide beraber okuduk. Hiç birbirimizi görmediğimiz gün olmamıştır. İlk defa onsuz günler geçiriyorum. Çok seviyorum tontişimi
Kıyıdan köşeden buluyoruz dördüncüydü
Geldim kuzummmByNkoaLa um kuzum nerdesin
CaniiimmmmGeldim kuzummm
Sen kaybol biz de seni ozleriz buradaHadi ben kaçtım. Birkaç gün piyasa terkKalın sağlıcakla beni özleyin. ByNkoaLa cuk da gelmedi selamımı iletin. Seviyorum sizleri, görüşenziii
DağıldılarHerkes dağıldı mi
Ben gene geç kaldım
Canim haklisin ama bu strestli gunlerden gectik hele ne kavgalar ne gunler geçti bziim bide bebek sorunlu hersey üst uste nazlanamiyorsun en güzel gunlerin heba oluyor inan birde hamilelik psikolojisi bole yapıyor biraz ilgi destek beraberlik istiyon anliyom annesininde etksi var sen bosver ne annesini kotule nede bisi de sen moreli yuksek tut biraz yalniz birak yemene icmene bak bebegine strest yaoma sukret ve sabret sağlıklı olsun dua et birde bunlarla ugrasma zamanla düzelir bazen erkekler bole iclerine kendilerine bozden cok kapaniyor sanki tum yuk onlarda gibi inlar strestteler sen biraz yalniz birak ve sonra beraber bisiler yaomaya calis be eginizin hayalini kurun güzel vakitler gecirin inşallah düzelir balım. Daha önce yazdimda sarj bitti kapandi.Kuzum bilmiyorum zaten bir soğukluk var ama kaynanamin yüzünden oldu. Durup dururken laf söylüyor hakaret ediyor.benim evim ayrı hicbirseyimiz ic içe değil niye ki bir bayram temizliği yaptım hamileyim Ve düşük riskim var gittim. Ne yapayım ne edeyim hamilesin gibisinden zaten söylemeye meraklı değilim. Diğer düşugumde bile 3 gün kaldı 2 ay bitecek 3 cü ayıma girecem denicem dedim 4. 5 aylık olmayana kadar eşim söyledi. Bende buna tavır aldım. Bende madem böyle bende gitmek istemiyorum. Eşime diyorum sen konuş anne niye eşime böyle davranıyorsun ne yaptı da böyle kinci konusuyorsun. Oda yok ne ben konuşacam ne sen küfür etse de pişkin yüzsüz gibi git gül onun yüzüne Tabi kabul etmeyince. Ne halim varsa gör diyor iki gün ağır iş yaptırdım şikayet etti git bilmem baban baksın sana bu dönemi atlatama kadar hiç sorumluluk sahibi değil. Böyle değildi yada ben göremedim anlamadım busefer yemek yap elbisem nedeniye makinaya atmadın bunu ser inan kalbim hızlı atıyor simdiden6nefes almakta bile zorlaniyorum. Baba olmaya hazır değilsin niye çocuk da çocuk tuttirdun inanki geçen seneye kadar asla çocuk istemiyorum dedim ama son 10 aydır uğraştık bildiğim gibi 3 ay önce dusuk yaptım ve şimdi bu acımasız davranıyor bende ben yapamıyorum oda kabul etmiyor ayrılmak istemiyor ben ya halledelim dedim yada bu böyle gitmez. Konuşmak yerine dışarı çıktı şimdi ben ne yapim artik o çabalasın istiyorum gerçekten bıktım ben fedakar olmaktan heleki bu hassas dönemim de bide ben mi onu pohpohlim.
Vefalı arkadaş yaaa bambaşka :dDağıldılarben seni bekledim ama
Görmez miyim hicYaaaaa gör işte kuzunu
Neler yaptın bakım kuzucum özledin mi beniGörmez miyim hicnasil görmemiş mavisimi
Hoşgeldin kuzum napim aynı bende herşey sen naptın bakımHuhu kızlar napiyonuz bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?