- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.701
Ben seni daha forumdan çıkmadan ozkuyormNeler yaptın bakım kuzucum özledin mi beni
Çocukları uyutup uyucam vaa deniz çok yoruyor beni yaaHuhu kızlar napiyonuz bakim.
KuzumByNkoaLa neşe kaynagim @gulse14 kuşum D __Dahlia__ kuzuu @Zeytintanem canım @Aveline canım @Nnuurrr um @Oeksuez zilli nerdesiniz T Tatlianne20 hamisim @Kmsl Hnd yeni anne
Inşallah cekmem pek:)Genelde oluyor cünkü ilk sadrce ucunu emiyor :)
Aslinda bende eyluĺ dogumluyum isterim ismide bakalım dogunca onuda öneririm oan:)Bencede ikra güzel bende kizima düsünmüstum..
Eylül de güzel , sonucta eylulde dogacak.
Iyi tatiller canım merak ettik arada cagiriyom unutma diye:)Trazon dayim cnm Allah nasip ederse pazar istanbul dayim
Benim de yoğun canim hazırlık falan geçiyor ole bitti artik ufak ev işleri bekleyis ole.Yoğunum canım sen nasılsın
Aminn canim ederim dogumda çok ole arkadas isimlerinizi zijrederim herkesin kusum inşallahKolaylıklar dilerim canım
Bu güzel telâşları rabbim bizlere de yaşatsın hayırlısıyla inşallah
Annecik duanı bekleriz sadece
❤
Ay ne güzel duygu insallah bende gorurum canım saglikla büyüt♥Hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alirsin insallah bebişini. Benim kuzu masallah bi gülüşü var omre bedel.
Doguma hazirlik balım sen nasılsıniyi geceler kızlar nasılsınız
Nemli idi simdi bir yagmur yagmur simsek dinliyom:)Hayırlı akşamlar kızlar
Gününüz nasıl geçti
Benim güzel yoğun geçti
Çay keyfi yapıyorum şimdi de
Sizler nasılsınız
Havalar yanıyor
Balim geldim.ByNkoaLa neşe kaynagim @gulse14 kuşum D __Dahlia__ kuzuu @Zeytintanem canım @Aveline canım @Nnuurrr um @Oeksuez zilli nerdesiniz T Tatlianne20 hamisim @Kmsl Hnd yeni anne
Yerim ama bu sacakliyi ki napim kuzu pazara gittim kisliklarla uğraştım 2 paket nohut islattim buzluğa attım taze fasulye barbunya bamya attım buzluğa yarında konserve yapicamBen seni daha forumdan çıkmadan ozkuyormyazarken bile iyiyim canm sen neler yaptn
Çocukları uyutup uyucam vaa deniz çok yoruyor beni yaa
Buraya da yağmur yollaInşallah cekmem pek:)
Aslinda bende eyluĺ dogumluyum isterim ismide bakalım dogunca onuda öneririm oan:)
Iyi tatiller canım merak ettik arada cagiriyom unutma diye:)
Benim de yoğun canim hazırlık falan geçiyor ole bitti artik ufak ev işleri bekleyis ole.
Aminn canim ederim dogumda çok ole arkadas isimlerinizi zijrederim herkesin kusum inşallah
Ay ne güzel duygu insallah bende gorurum canım saglikla büyüt♥
Doguma hazirlik balım sen nasılsın
Nemli idi simdi bir yagmur yagmur simsek dinliyom:)
Balim geldim.
Fistigim
Ooo becerikli hatun maşallahYerim ama bu sacakliyi ki napim kuzu pazara gittim kisliklarla uğraştım 2 paket nohut islattim buzluğa attım taze fasulye barbunya bamya attım buzluğa yarında konserve yapicam
Ooo becerikli hatun maşallah
Bende kapida teyzellerle oturdum bizimkide gencler falan buara iyi alıştık :) sindi uyudu bende kasiniyom yyuz gibi evde bisi oluyor bana alerjim sinekmi anladim heryerim.Hoşgeldin kuzum napim aynı bende herşey sen naptın bakım
Oh neguzel tabi o su farkli oluyor normal dus uyku getiriyor.Ben seni daha forumdan çıkmadan ozkuyormyazarken bile iyiyim canm sen neler yaptn
Çocukları uyutup uyucam vaa deniz çok yoruyor beni yaa
Iyibbir sicak nemden sonra geldi sanada gelir inşallah kuzum sen naptin bakalım bugün annen nasıl.Buraya da yağmur yolla
Yanıyor akdeniz bölgesi cnm
Teşekkür ederim
Yarinda ben yatarim herkesde gider hih:)))Kuzular ben uyusam ayıp olmaz demi bu gün ter kicimdan aktı valla yarın hepinize tek tek konuşsak
Vicdansız seniiYarinda ben yatarim herkesde gider hih:)))
Maşallah ben bi taze fasulye attim alt et var dolu kislik ne etsem bubhalde inemedim zatenYerim ama bu sacakliyi ki napim kuzu pazara gittim kisliklarla uğraştım 2 paket nohut islattim buzluğa attım taze fasulye barbunya bamya attım buzluğa yarında konserve yapicam
Yoruldum canımIyibbir sicak nemden sonra geldi sanada gelir inşallah kuzum sen naptin bakalım bugün annen nasıl.
Benene BeneneVicdansız seniihıh
Etlikleri ayrı füze gibi dizdim :) sebzeleri ayrıMaşallah ben bi taze fasulye attim alt et var dolu kislik ne etsem bubhalde inemedim zaten
İyi geceler kuzum uyu tabi o ne demekKuzular ben uyusam ayıp olmaz demi bu gün ter kicimdan aktı valla yarın hepinize tek tek konuşsak
Tamm canım hayırlı geceler @umudu beklemek hadi sende yat bakem izin verdim:)Yoruldum canım
gözlerim batıyor
Ama uykum gelmedi bir türlü
Anca geldi işte
Çıkacaktım senin bildirim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?