Genelde oluyor cünkü ilk sadrce ucunu emiyor :)
Inşallah cekmem pek:)
Bencede ikra güzel bende kizima düsünmüstum..
Eylül de güzel , sonucta eylulde dogacak.
Aslinda bende eyluĺ dogumluyum isterim ismide bakalım dogunca onuda öneririm oan:)

Trazon dayim cnm Allah nasip ederse pazar istanbul dayim
Iyi tatiller canım merak ettik arada cagiriyom unutma diye:)

Yoğunum canım sen nasılsın
Benim de yoğun canim hazırlık falan geçiyor ole bitti artik ufak ev işleri bekleyis ole.
Kolaylıklar dilerim canım
Bu güzel telâşları rabbim bizlere de yaşatsın hayırlısıyla inşallah
Annecik duanı bekleriz sadece
Aminn canim ederim dogumda çok ole arkadas isimlerinizi zijrederim herkesin kusum inşallah
Hayırlısıyla sağlıkla sihhatle kucağına alirsin insallah bebişini. Benim kuzu masallah bi gülüşü var omre bedel.
Ay ne güzel duygu insallah bende gorurum canım saglikla büyüt♥
iyi geceler kızlar nasılsınız
Doguma hazirlik balım sen nasılsın
Hayırlı akşamlar kızlar
Gününüz nasıl geçti
Benim güzel yoğun geçti
Çay keyfi yapıyorum şimdi de
Sizler nasılsınız
Havalar yanıyor
Nemli idi simdi bir yagmur yagmur simsek dinliyom:)
ByNkoaLa neşe kaynagim @gulse14 kuşum D __Dahlia__ kuzuu @Zeytintanem canım @Aveline canım @Nnuurrr um @Oeksuez zilli nerdesiniz T Tatlianne20 hamisim @Kmsl Hnd yeni anne
Balim geldim.

Ben seni daha forumdan çıkmadan ozkuyorm yazarken bile iyiyim canm sen neler yaptn

Çocukları uyutup uyucam vaa deniz çok yoruyor beni yaa
Yerim ama bu sacakliyi ki napim kuzu pazara gittim kisliklarla uğraştım 2 paket nohut islattim buzluğa attım taze fasulye barbunya bamya attım buzluğa yarında konserve yapicam

Buraya da yağmur yolla
Yanıyor akdeniz bölgesi cnm
Teşekkür ederim

Hoşgeldin kuzum napim aynı bende herşey sen naptın bakım
Bende kapida teyzellerle oturdum bizimkide gencler falan buara iyi alıştık :) sindi uyudu bende kasiniyom yyuz gibi evde bisi oluyor bana alerjim sinekmi anladim heryerim.
Ben seni daha forumdan çıkmadan ozkuyorm yazarken bile iyiyim canm sen neler yaptn

Çocukları uyutup uyucam vaa deniz çok yoruyor beni yaa
Oh neguzel tabi o su farkli oluyor normal dus uyku getiriyor.

Yerim ama bu sacakliyi ki napim kuzu pazara gittim kisliklarla uğraştım 2 paket nohut islattim buzluğa attım taze fasulye barbunya bamya attım buzluğa yarında konserve yapicam
Maşallah ben bi taze fasulye attim alt et var dolu kislik ne etsem bubhalde inemedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…