- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.661
Kız sonunda bebek olursa kovarim valla acimam yapcam valla olur mu olurKovma benden hiç mi ibret almadın, kocaaa kocaaa diye kendimi topikten topiğe deli ayten gibi vuruyorum. Etme eyleme
Neee, neler yaşanmış şu elf gözlerime inanamadımOkudum ben seni geçen sizin uzun vadeli plan var aman dikkat et bacım yoksa benim gibi planlar suya düşereşimin görevi tuncelide dağ görevi olunca beni götüremedi bende hamile halimle kv ile kalmak zorunda kaldım tabi özgürlük olmayınca ve hamile olunca ben daraldım istifa et istemiorum dedim bıraktı geldi. Adama istifa et dedim diye bide kp evden kovdu beni baya bi zor oldu yani
Annane ile kp bana demediğini bırakmadı kız para suyu kesildi ya ondan kocamı düşündüklerinden değil. Adam geldi o sene de terör olayı çok oldu gelince iyiki geldin oğlum dediler bide. Eşim kp ile küstü ama beni kovdu diyePislikler hamile halinle de mi uğraştılar ya
Ya içim bı tuhaflasti adamın suratına bakıp bakıp olay cikarasim varO kadar uzağa değil annesine kadar yolla sen ne olur ne olmaz
Oh iyi yapmış enişte adammis valla ohhh o anane yok mu toprak alasica !!Annane ile kp bana demediğini bırakmadı kız para suyu kesildi ya ondan kocamı düşündüklerinden değil. Adam geldi o sene de terör olayı çok oldu gelince iyiki geldin oğlum dediler bide. Eşim kp ile küstü ama beni kovdu diye
Evet canım ilk 6 ay istifa hakkı vardı. Sadece tazminat ödedik devlete. Geldi burda bi ise girdi Allaha şükür yetiyor da bize şimdi ikinci bebişi bekliyoruz :)Neee, neler yaşanmış şu elf gözlerime inanamadımİstifa edip mi geldi peki ? Şimdi nasıl huzurunuz, yanında mı ?
Amaan beni alır onu almaz tövbe ya rabbimOh iyi yapmış enişte adammis valla ohhh o anane yok mu toprak alasica !!
Oyy ne güzel hayırla gelsin..Evet canım ilk 6 ay istifa hakkı vardı. Sadece tazminat ödedik devlete. Geldi burda bi ise girdi Allaha şükür yetiyor da bize şimdi ikinci bebişi bekliyoruz :)
Sendeki bu koca aşkını kimsede görmedimGörücez bakalım
Sus öle konuşma sanada sıra gelir elbet kuzumAmaan beni alır onu almaz tövbe ya rabbim
Amin inşallah :)Oyy ne güzel hayırla gelsin..
Al benden de okadar ama ilk zamanlar bizde çok bavliydik kuzu şimdi klimanın olmadığı yerde yaklastirmiyorum yanımaSendeki bu koca aşkını kimsede görmedim
Ayy dur manyak aile faciasına neden olcam gece gece etme kızYa içim bı tuhaflasti adamın suratına bakıp bakıp olay cikarasim var
Kız dur belki de teyze olcanAyy dur manyak aile faciasına neden olcam gece gece etme kız
Valla akışına bıraktım canım inşallah benim adamında bi gün gözleri açılır da görür bazı şeyleriSus öle konuşma sanada sıra gelir elbet kuzum
Aynen öyle valla bendeAl benden de okadar ama ilk zamanlar bizde çok bavliydik kuzu şimdi klimanın olmadığı yerde yaklastirmiyorum yanıma
Yok anam öyle olmasın sevgiyle olsun benim boncuğum. Yollama bi yere adamıKız dur belki de teyze olcan
Ya ben öyleyimdir işte türünün tek örneğiyimSendeki bu koca aşkını kimsede görmedim
Oy kuzumun ağzından bal damlıyorAynen öyle valla bendehamileyken klima bile kesmiyor kuzum bak dedi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?