Ne zaman gelior kız kocacığınnn :)
10 saat sonra Gülse’ciğim. Eğitimde, 4 aylığına yok. Telefon bile kullanamıyor. 10 gündür ayrıyız. İlk ve son kez, 4 günlüğüne geliyor işte. Sonra bir daha ocakta Allah’ın izniyle kesin dönüş yapacak. Ben özlemeye hiç gelemiyorum ya. 10 günde 4 kilo vermişim kızlar şaka maka.

Eneee gız aynen senin durumunu yaşadım bende. Eşim uzman çavuştu ama onların eğitim 2 buçuk ay sürüyor daha 1 aylık evliydik eğitime gitti izne geldi beni hamile bıraktı dikkat et bak

Eneee gız aynen senin durumunu yaşadım bende. Eşim uzman çavuştu ama onların eğitim 2 buçuk ay sürüyor daha 1 aylık evliydik eğitime gitti izne geldi beni hamile bıraktı dikkat et bak
Yarılll Benim eşimde polis. Bu kader benzerliği hayra alamet sonuçlanmayabilir bak korktum şimdi

Yarılll Benim eşimde polis. Bu kader benzerliği hayra alamet sonuçlanmayabilir bak korktum şimdi
Okudum ben seni geçen sizin uzun vadeli plan var aman dikkat et bacım yoksa benim gibi planlar suya düşer eşimin görevi tuncelide dağ görevi olunca beni götüremedi bende hamile halimle kv ile kalmak zorunda kaldım tabi özgürlük olmayınca ve hamile olunca ben daraldım istifa et istemiorum dedim bıraktı geldi. Adama istifa et dedim diye bide kp evden kovdu beni baya bi zor oldu yani

Pislikler hamile halinle de mi uğraştılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…