- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.741
Benmki de geliyor uykugeliyler :)
Iyi sayılırım. Youtube de bir şeyler izliyordum KK'ne bakim dedim yatmadan önce. :)) sen nasılsın napıyorsun?Napiyon nasilsin ne edersin ikingozum
Bizimki yeter diyo ilerde alırım artik simdilik idare edem buzluugm genis iyi yer var et kesince ilkkez bole oldu busefer idare etcez alirsam altaki tandan teyzelere koyarim :)Kücük dondurucu mu alsan acaba canim?
İyi geceler esesim
Bi an vuska da kimmis dedim sonra perim aklima geldi..Efendim canım
Bende daha yok uykuda arkadas didim bin sen dur daha kalcan:)Benmki de geliyor uyku
Leyla ile Mecnun da ki Ismail abinin repliğini yazdım.. :)
Koyacak yer varsa sorun yok o zaman canim..Bizimki yeter diyo ilerde alırım artik simdilik idare edem buzluugm genis iyi yer var et kesince ilkkez bole oldu busefer idare etcez alirsam altaki tandan teyzelere koyarim :)
Iyi ol balim isim aklima zor geliy periye alisinca bende iy iyi m sonlari yasiyoz az kaldi :)Iyi sayılırım. Youtube de bir şeyler izliyordum KK'ne bakim dedim yatmadan önce. :)) sen nasılsın napıyorsun?
Kalauim tamam seni mi kircamBende daha yok uykuda arkadas didim bin sen dur daha kalcan:)
Biliyorum farkettm el sallardı denize :)Leyla ile Mecnun da ki Ismail abinin repliğini yazdım.. :)
Yeni isme ben de alışamadım. Alışırız inşallah. :) kaç gün kaldı kız?Iyi ol balim isim aklima zor geliy periye alisinca bende iy iyi m sonlari yasiyoz az kaldi :)
Rossum nasilsin popüler olmuşsun bak ünlü oldun kk’da hayirli olsun..Biliyorum farkettm el sallardı denize :)
Kocalarimiz bu kadar iltifat etse tavan yapsr heral kadin kadina etki olmuyor ama guzel samimi hos okuyor:))))
Ne umutlu adamdı. Keşke biz de öyle olabilsek.Biliyorum farkettm el sallardı denize :)
Ay sorma kız foto foto diye pesimi birkamiyorlarRossum nasilsin popüler olmuşsun bak ünlü oldun kk’da hayirli olsun..
3 haftadan az var haftaya kontrol sezeryan demezse eger 3 hafta belki persembe haftaya 38 oluyoz direk sezeryan der bilmiyom oyuzden riskler var oldugundan.Yeni isme ben de alışamadım. Alışırız inşallah. :) kaç gün kaldı kız?
Mutluluk bizim içimizde canm istersek oluruz ostemezsek olamayizNe umutlu adamdı. Keşke biz de öyle olabilsek.
Hoşbuldum
Kocalarimiz bu kadar iltifat etse tavan yapsr heral kadin kadina etki olmuyor ama guzel samimi hos okuyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?