- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.761
Oy oyHoşbuldumkaymakli ekmek kadayifım
Canim 38 oldugunda hemen almak istiyorlar acaba 39 u beklesen mi?3 haftadan az var haftaya kontrol sezeryan demezse eger 3 hafta belki persembe haftaya 38 oluyoz direk sezeryan der bilmiyom oyuzden riskler var oldugundan.
Ay o kadar olmuş mu kız? Daha dün gibi bebeğim ya. Vallahi dün gibi. Hiç olumsuz düşünme strese sokma kendini. Inşallah hayırlısı ile alacaksın kucağına sen. ❤3 haftadan az var haftaya kontrol sezeryan demezse eger 3 hafta belki persembe haftaya 38 oluyoz direk sezeryan der bilmiyom oyuzden riskler var oldugundan.
Insan istesin yeter ki kuzum. Istedikten sonra her şey olur. ❤Mutluluk bizim içimizde canm istersek oluruz ostemezsek olamayiz
Ay sorma kız foto foto diye pesimi birkamiyorlar
Bir de eski nick ne diyorlarhahaha
Kuzum bana batramda sonra gel dedi ben bilerek erken almadim eandevu ara ara bakmak icin şimdi riskte var aslinda ben nirmla isterim bilerek bekledim belki normla taparim diye şimdi gitmezsem niye geciktin der kizarkızar diye .Canim 38 oldugunda hemen almak istiyorlar acaba 39 u beklesen mi?
Aynen öyle canimmAy o kadar olmuş mu kız? Daha dün gibi bebeğim ya. Vallahi dün gibi. Hiç olumsuz düşünme strese sokma kendini. Inşallah hayırlısı ile alacaksın kucağına sen. ❤
Insan istesin yeter ki kuzum. Istedikten sonra her şey olur. ❤
Yok kız her gören eski üye sanıyor Mick değişip geldiğini sanıyorlardı yok deyince de sasiriyorlarNickinde ne varmis canim , acaba bundan nickini mi degistirmek istiyorsun?
Aynen arkadaslarda diyor burda ne ara geçti strest skintilardan bi hamlede bitti hamilelik:)Ay o kadar olmuş mu kız? Daha dün gibi bebeğim ya. Vallahi dün gibi. Hiç olumsuz düşünme strese sokma kendini. Inşallah hayırlısı ile alacaksın kucağına sen. ❤
Insan istesin yeter ki kuzum. Istedikten sonra her şey olur. ❤
Guru uyem benimKiz @RoSsSs cansunun dediig gibi ara o cayi kaldirdim ben kendi sözümü guru olmuşum:)))))
Aman canim bu doktorlar abartirlar durumu böyle..Kuzum bana batramda sonra gel dedi ben bilerek erken almadim eandevu ara ara bakmak icin şimdi riskte var aslinda ben nirmla isterim bilerek bekledim belki normla taparim diye şimdi gitmezsem niye geciktin der kizarkızar diye .
Onu birde sana sorsunlar neler cektiginiAynen arkadaslarda diyor burda ne ara geçti strest skintilardan bi hamlede bitti hamilelik:)
37 olcaz insallah haftaya 38 falan persembeye kadarAman canim bu doktorlar abartirlar durumu böyle..
peki su an kac haftaliksin??
Çok erken değil mi 39 da alıyorlar normalde kuzun37 olcaz insallah haftaya 38 falan persembeye kadar
Hiç sorma :))) bi söz koyduk neler olmussuz haberimiz yokGuru uyem benim
Hahahahaha
Sayede bak öğrenmiş oldunHiç sorma :))) bi söz koyduk neler olmussuz haberimiz yok
Canim suan kontrole gitcem alcaklari belli degil sezeryanmi normla mi karar verilir bende bilmiyorm alcaz demedi normal kontrole gidiyom.Çok erken değil mi 39 da alıyorlar normalde kuzun
Aynen canim öyle oluyormus, bende sana diyecektim unutmusum bakk!!Kiz @RoSsSs cansunun dediig gibi ara o cayi kaldirdim ben kendi sözümü guru olmuşum:)))))
Benim durumuna yazan bir arkadaş canmAynen canim öyle oluyormus, bende sana diyecektim unutmusum bakk!!
Sen bizden eskisin kuzum kıdemlisin olacaksin tabii...
Bu arada cansu kim kiz?
Canim kontrole diye seni almasin kiz doğuma??Canim suan kontrole gitcem alcaklari belli degil sezeryanmi normla mi karar verilir bende bilmiyorm alcaz demedi normal kontrole gidiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?