- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.781
İnş beklerler kuzu özele gidiyorsan anında sezeryana alırlar ama onu sooyleym :)Canim suan kontrole gitcem alcaklari belli degil sezeryanmi normla mi karar verilir bende bilmiyorm alcaz demedi normal kontrole gidiyom.
Benim gbiCanim kontrole diye seni almasin kiz doğuma??
Suan iyi diyelim kuzumu dusunuyom artik aldiris etmirem kendiliginden olup nitiyor orralik anladin sen onu ruh gbi umursamiyom artik. Hersey olurunaOnu birde sana sorsunlar neler cektigini
Amin tatlim insallahInşallah cekmem pek:)
Aslinda bende eyluĺ dogumluyum isterim ismide bakalım dogunca onuda öneririm oan:)
Iyi tatiller canım merak ettik arada cagiriyom unutma diye:)
Benim de yoğun canim hazırlık falan geçiyor ole bitti artik ufak ev işleri bekleyis ole.
Aminn canim ederim dogumda çok ole arkadas isimlerinizi zijrederim herkesin kusum inşallah
Ay ne güzel duygu insallah bende gorurum canım saglikla büyüt♥
Doguma hazirlik balım sen nasılsın
Nemli idi simdi bir yagmur yagmur simsek dinliyom:)
Balim geldim.
Canim bence 38 bitsin ya!! Karninda biraz daha kalsin ..37 olcaz insallah haftaya 38 falan persembeye kadar
Bende simdiye gitmem gerekti doktor bayramdan sonra gel dedi biraz gecsin dedim ole gidim ondan korkuyom bakarsin sezeryan diye yatirirlar gun verir hersey olabilir norml yapabilirsin derse bekleriz.Canim kontrole diye seni almasin kiz doğuma??
Aynen canim, Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah , sağ salim doğsun ikramizSuan iyi diyelim kuzumu dusunuyom artik aldiris etmirem kendiliginden olup nitiyor orralik anladin sen onu ruh gbi umursamiyom artik. Hersey oluruna
Canim doktorun en iyisini bilir tabii..inşAllah normalde sorun olmaz..Bende simdiye gitmem gerekti doktor bayramdan sonra gel dedi biraz gecsin dedim ole gidim ondan korkuyom bakarsin sezeryan diye yatirirlar gun verir hersey olabilir norml yapabilirsin derse bekleriz.
Aslinda keske ole olsa randevu almış bulundum da bilemedim birde normal dogum olur sancilanirim riskler var bebekde ebeler baskalar bilemez normal olirurm bebeğe birsey olur doktor kontrollere gelmedin der aklima kalir hersey geliyor aklima bana kalsa hic gitmeyip sancimi beklerim evdede maglum durum belli.Canim bence 38 bitsin ya!! Karninda biraz daha kalsin ..
Bende 38 . Haftada dogum yapmistim esimin yüzünden 39 da olacaktim yoksa.
Hayırlı geceler BACIM öptüm kocaman.Ben yatiyorum kızlar optm sizi
Tamam rossum öpüyorumm iyi gecelerBen yatiyorum kızlar optm sizi
Aynen canim nolur nolmaz..Aslinda keske ole olsa randevu almış bulundum da bilemedim birde normal dogum olur sancilanirim riskler var bebekde ebeler baskalar bilemez normal olirurm bebeğe birsey olur doktor kontrollere gelmedin der aklima kalir hersey geliyor aklima bana kalsa hic gitmeyip sancimi beklerim evdede maglum durum belli.
Hayırlı geceler canım.Amin tatlim insallah
Inşallah beklerim birazdaha tada normal alir inşallah.Aynen canim nolur nolmaz..
Nazar etme ne olur çalis seninde olur kuzumBende guru olcampopuler olcam banane banane
Begeni olunca galiba sozler yaz paylas begen :))))Bende guru olcampopuler olcam banane banane
Gıdım bdv de cirkeflesiyim bari ya bu siteyi kuranlar benim kiskanicami düşünmediklerini mi yaNazar etme ne olur çalis seninde olur kuzu
Ben beğenmicem onlar beğensin beniBegeni olunca galiba sozler yaz paylas begen :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?