- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.801
Bende soz yazmisim profile arapça bu popi guru olanlar nasil olur diyirdim:)Gıdım bdv de cirkeflesiyim bari ya bu siteyi kuranlar benim kiskanicami düşünmediklerini mi ya
He he bdv ye gitte banlan bizde seni arayalim kuzu nerde diyeGıdım bdv de cirkeflesiyim bari ya bu siteyi kuranlar benim kiskanicami düşünmediklerini mi ya
Büyük bir kat etmen gerek :)Ben beğenmicem onlar beğensin beni
Üstümü cizsinler benimHe he bdv ye gitte banlan bizde seni arayalim kuzu nerde diye
Banlanip gelirsin artik durmadan:)Gıdım bdv de cirkeflesiyim bari ya bu siteyi kuranlar benim kiskanicami düşünmediklerini mi ya
Neşe artık sizde aktif üye olamıyonuz ohh canıma degsinBüyük bir kat etmen gerek :)
O nedenmis canim sen üstü cizilecek hatun musun??Üstümü cizsinler benim
Bak sen aktif olmussun ya daha ne istiyon delu:)Neşe artık sizde aktif üye olamıyonuz ohh canıma degsin
Aslaaa vazgeçtim ki kimse benim gibi aktif olamazO nedenmis canim sen üstü cizilecek hatun musun??
Vahh! Vah!Neşe artık sizde aktif üye olamıyonuz ohh canıma degsin
Nurum bence sende popiler oldun su kirmizi yaziyi sil profilden :)O nedenmis canim sen üstü cizilecek hatun musun??
Durr!! Yolu yarıladın zaten..Aslaaa vazgeçtim ki kimse benim gibi aktif olamaz
Ahhahahhahah gece gece kuzularimi guldurim dedim gorevimii tamamladımBak sen aktif olmussun ya daha ne istiyon delu:)
KIZ ben tel bozulunca giremedim yoksam geceli gunduzlu takip ederdim ana sayfayi pek girmiyom dusun. Aktif olamadik ama belki oldum gecti bile yazim vardiAslaaa vazgeçtim ki kimse benim gibi aktif olamaz
Haydi hayırlı geceler balım öptüm senuAhhahahhahah gece gece kuzularimi guldurim dedim gorevimii tamamladımiyi geceler fistiklarim dua edin bana
Evet canim bende sonradan öğrenmistim öyle oldugunu ..Nurum bence sende popiler oldun su kirmizi yaziyi sil profilden :)
Bi kaldır ne oldun merak ettim:)))( ahahahahEvet canim bende sonradan öğrenmistim öyle oldugunu ..
Emrin olur !! Tatlimmm
Aynen canim sen eskilerden olduğun için coktan olmuşsundur ...KIZ ben tel bozulunca giremedim yoksam geceli gunduzlu takip ederdim ana sayfayi pek girmiyom dusun. Aktif olamadik ama belki oldum gecti bile yazim vardi
Ama prolar onemli serbest aktif popi guru neye yazar bende yazardım aslinda profile kendim ahahahAynen canim sen eskilerden olduğun için coktan olmuşsundur ...
Bildirim felan gelmiyor bu arada olduguna dair..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?