- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.981
Valla kovmicaktim dayanamadimCok ta iyi olmuş oh oh canima da değsinnn
Sen saçini basini yol bende bacaklarini ayiriyim o cadininSaçını başını yolucem o eltinin bak
Kim olsa sen gibi davranirdi kuzum emin ol..!!Valla kovmicaktim dayanamadim
Valla son noktadaydim kuzu ya milletin yanında bozucaktim kötü ben olucaktim yada baş basayken içimi rahatlaticaktimKim olsa sen gibi davranirdi kuzum emin ol..!!
Öle yapicam kuzu ne hastanesine ne bı işine hayatta karışmam artikKuzum bak bu sefer net olmalisin ona karsi kesinlikle birdaha seninle yakin olmasina izin verme!! Allah onu bildigi gibi yapsinEternaaLLove
Derdi sirf sensin demek ki uğrasiyor senle..Yerim sizi kızlar kvdem yicek gibi bakıyordu ama hadi onlar dese anlarım babane olmak istiyo derim ama bu fazla oldu kvdemin kardeşi sende Serra gibi ugrasinca bişey mi buluşan ehliyet felan mi alsan dedi
Valla artık umrumda değil kuzu hiç takmiycam he kahvaltıda sunumda dedim önümüzdeki hafta kontrolü vardı ben goturemiycem dedimDerdi sirf sensin demek ki uğrasiyor senle..
yok canim bide sen götür olduValla artık umrumda değil kuzu hiç takmiycam he kahvaltıda sunumda dedim önümüzdeki hafta kontrolü vardı ben goturemiycem dedim
Boşver kuzum benim yada güzel bı haberim daha varyok canim bide sen götür oldu
Hayir bundan sonra kesinlikle konusmamalisin
Aaaaa ne olaki??? Rosss cabuk gell!!Boşver kuzum benim yada güzel bı haberim daha varByNkoaLa
Araban mi geldi kızBoşver kuzum benim yada güzel bı haberim daha varByNkoaLa
Pazar günü arabam geliyo :)) eşim pazar günü çok istediğin şey elinde dediAaaaa ne olaki??? Rosss cabuk gell!!
İlgi cekmek için seni kullanıyor bence kesinSofrada tek hayırdır canım nüfusuna mi alican bizim bebeği dedim kayınvalidem de bozuldu konuşmasına ilgilenmediler onunla pek
Ya nasılda tanıyı seroşunu :)Araban mi geldi kız
Pazar günü arabam geliyo :)) eşim pazar günü çok istediğin şey elinde dedi
Ben artık bunlari allaha birakip yavrumin sifasini istiyom ugrasam onlar gibi karsilik versem ole olsam belko allah bama vermez yavrumin önüne getirsinAh kuzumm!! Sen yine iyi kalbini göstermişsinyine dayanamayip çağirmişsin o kaynanan senin gibi bir gelini haketmiyor ..
Rabbim sana güç kuvvet versin ki kimselere muhtaç eylemesin ...
Allah yardimcin olsun kuzucum
Hahahaha tanırımYa nasılda tanıyı seroşunu :)
Evet kuzum bugun ole koyayim dedim :) Sağol canımKuzu foto sensin değil mi ? MaşAllah canim maşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?