- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.001
Fenalastin zaten benle konuşa konuşa kız 3.cu göz verdim sanaHahahaha tanırımhissederm ben
Aman takma boz yanindayiz arkan kuvvetli dualrimiz yeter bosver uzuleri.Yok kuzu takan yok boşver
Sorma kuzu ya rahatladım valla bide bebişim gelsevouvvv süper haber bu kuzummmm :)
6.hissim çok kuvvetlidirFenalastin zaten benle konuşa konuşa kız 3.cu göz verdim sana
Öyle yapıyorum kuzucum senin avatarindaki karnını yesinler emiAman takma boz yanindayiz arkan kuvvetli dualrimiz yeter bosver uzuleri.
Bak gör arabadan sonra o da gelecek inssSorma kuzu ya rahatladım valla bide bebişim gelse
Sen bazı şeyleri goruyon diyon ya o işte6.hissim çok kuvvetlidir
O göz vermek ne demek kız el vermeyi duydum da
Aman fazla durmasin canimEvet kuzum bugun ole koyayim dedim :) Sağol canım
Ay kız senide bole gorurum esesimle hep dile getiriyom sonlari yasiyoz teyzeleri :)Öyle yapıyorum kuzucum senin avatarindaki karnını yesinler emi
İnşallah minigimBak gör arabadan sonra o da gelecek inss
HeeeeSen bazı şeyleri goruyon diyon ya o işte
Popi oldun ya kiligami girdin havalar havalar:))))Avatar daki de benim kimse demedi bu sen misin
Hiçte bile bu kız çok çirkin sen bu olamazsınAvatar daki de benim kimse demedi bu sen misin
Gelir kuzum o da hemenİnşallah minigimdoktoru aradık randevu için ama izindeymis
HahahahahahHiçte bile bu kız çok çirkin sen bu olamazsın
Ay kız senide bole gorurum esesimle hep dile getiriyom sonlari yasiyoz teyzeleri :)[/QUOTYerim
Yerim son günlerini bakinşallah kuzum
Popi oldum havalandimPopi oldun ya kiligami girdin havalar havalar:))))
Hiçte bile ben görüyorum tipini sevdiğim seni :)Hahahahahah
Ben bundan da cirkinm
Şimdi kladircam :)Aman fazla durmasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?