- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.961
Hoşbuldummcx
Hoşgeldin nasılsın bu arada
Ne kaçirdim kiz durr okuyayim..Yok kuzu takan yok boşver
Nerde anlattin gormedm :/Yok kuzu takan yok boşver
Bebek konusunu mu açtılar ?Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felan
Ya kuzu kvdem kız kardeşiyle geldi bunu duyan eltim damlası neyse kahvaltıya oturcaz benim araba davami açtı ondan bişey çıkmayınca buvevdede bı bebek sesi duyamadik dedi bende actim agzimi
Ayyy eltune nee yaa valla fitne fucur yaa kayniyor habireYa kuzu kvdem kız kardeşiyle geldi bunu duyan eltim damlası neyse kahvaltıya oturcaz benim araba davami açtı ondan bişey çıkmayınca buvevdede bı bebek sesi duyamadik dedi bende actim agzimi
Sorma yemeklerini yiyene kadar bekledim hiç konuşmadım yemeklerini bitirince de kovdum eltimi masayı kaldiriyoduk eski davayı açmamış istemiyosan git evimden dedimAyyy eltune nee yaa valla fitne fucur yaa kayniyor habire
Ama valla nankör yaa git sen onkdr hastane de bekle o hala kıskançlığın peşindeSorma yemeklerini yiyene kadar bekledim hiç konuşmadım yemeklerini bitirince de kovdum eltimi masayı kaldiriyoduk eski davayı açmamış istemiyosan git evimden dedim
Bı yere kadar sustum kuzu kvdem sok oldu birden kalkmasındanAma valla nankör yaa git sen onkdr hastane de bekle o hala kıskançlığın peşinde
Az bile yapmissin
Yine üzmüşler benim seroşumu ya!! Bi bitmedilerYa kuzu kvdem kız kardeşiyle geldi bunu duyan eltim damlası neyse kahvaltıya oturcaz benim araba davami açtı ondan bişey çıkmayınca buvevdede bı bebek sesi duyamadik dedi bende actim agzimi
Abartti ama artık o da kuzu her firsatta ayni yerden vurulmaz ki insanBı yere kadar sustum kuzu kvdem sok oldu birden kalkmasından
Boşver kuzu setimi çektim artıkYine üzmüşler benim seroşumu ya!! Bi bitmediler
Sofrada tek hayırdır canım nüfusuna mi alican bizim bebeği dedim kayınvalidem de bozuldu konuşmasına ilgilenmediler onunla pekAbartti ama artık o da kuzu her firsatta ayni yerden vurulmaz ki insan
Az kaldı kuzu ben yapicami biliyorum da neyseSaçını başını yolucem o eltinin bak
Cok ta iyi olmuş oh oh canima da değsinnnSorma yemeklerini yiyene kadar bekledim hiç konuşmadım yemeklerini bitirince de kovdum eltimi masayı kaldiriyoduk eski davayı açmamış istemiyosan git evimden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?