- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.941
Denizden geldim oturuyorm balım sen nabiyorsubEternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 @Eses07 @Oeksuez @Nnuurrr @gulse14 @kimi unuttuysam affetsin hepiniz neler yapiyorsunuz kizlar
İyi demissin canm yanı en azından kavganın onunu kesmissin inş bi olay çıkarmazlarByNkoaLa D __Dahlia__ bugün kvlen konuştuk çözdük sayılır yok yine bem gelmem annen yakin sana o gelir fizirdadi bende artik nediyim anne dedim ikinizde ilk torun ikimizide isterim kim destek olcak bole günde yanimda opmanizi isterim falan ne isimiz iki kişi benimde islerim var falan baksin annen işte naz yapar gibi okul aciliyor falan dedim en sonda nediyim artik olede.desem bole diyon bole.desem ole en iyisi biraz annem gelsin gitsin boraz sen Rabbinde bana gic versinki çabuk ayaklanayim toparlanayim dedim. Ole ole konuştuk artik kendi bilir ben yomede sundum senide annemide isterim diye baska kim var bana destek olan sizsizniz diye yine arayıp bugün ben yaptım herzamanki gibi. Kucuklugumu sizden duam saglikla kimseye muhtac etmesin yavrumu bana güç versin baska bsii demiyorum.
Inşallah canımİyi demissin canm yanı en azından kavganın onunu kesmissin inş bi olay çıkarmazlar
Cnm aşkınında bugün Doğum olacaktı yalnız benim cadı aceleci davrandı cumartesi akşam aniden suyum gelmeye başlayınca acil Doğum oldu....çok şükür iyi canım....rabbim seni de hayırlısı ve sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallahKız hayırlı olsun balım ya ben umuttum dogum ettigini takvimi gorunce bode devam gibi nasil minigimiz iyidir inşallah miss kokul7m ya bir cennet daha geldi dünyaya.
Oy kuzum benim
MinikBekliyorum
Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felanEternaaLLove kuzum neyin var hayir olsun
Canim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...Kuzum bilmiyorum zaten bir soğukluk var ama kaynanamin yüzünden oldu. Durup dururken laf söylüyor hakaret ediyor.benim evim ayrı hicbirseyimiz ic içe değil niye ki bir bayram temizliği yaptım hamileyim Ve düşük riskim var gittim. Ne yapayım ne edeyim hamilesin gibisinden zaten söylemeye meraklı değilim. Diğer düşugumde bile 3 gün kaldı 2 ay bitecek 3 cü ayıma girecem denicem dedim 4. 5 aylık olmayana kadar eşim söyledi. Bende buna tavır aldım. Bende madem böyle bende gitmek istemiyorum. Eşime diyorum sen konuş anne niye eşime böyle davranıyorsun ne yaptı da böyle kinci konusuyorsun. Oda yok ne ben konuşacam ne sen küfür etse de pişkin yüzsüz gibi git gül onun yüzüne Tabi kabul etmeyince. Ne halim varsa gör diyor iki gün ağır iş yaptırdım şikayet etti git bilmem baban baksın sana bu dönemi atlatama kadar hiç sorumluluk sahibi değil. Böyle değildi yada ben göremedim anlamadım busefer yemek yap elbisem nedeniye makinaya atmadın bunu ser inan kalbim hızlı atıyor simdiden6nefes almakta bile zorlaniyorum. Baba olmaya hazır değilsin niye çocuk da çocuk tuttirdun inanki geçen seneye kadar asla çocuk istemiyorum dedim ama son 10 aydır uğraştık bildiğim gibi 3 ay önce dusuk yaptım ve şimdi bu acımasız davranıyor bende ben yapamıyorum oda kabul etmiyor ayrılmak istemiyor ben ya halledelim dedim yada bu böyle gitmez. Konuşmak yerine dışarı çıktı şimdi ben ne yapim artik o çabalasın istiyorum gerçekten bıktım ben fedakar olmaktan heleki bu hassas dönemim de bide ben mi onu pohpohlim.
Canim deterjaninda iyiymis ama sular mi çok kireçli acaba ondan da olabilir...Bulaşık makinasindan dolayı buğulanmış bardak ve kaşıklara nasil çözümleriniz var kızlar. Bide benim çay bardakları sararıyor yaa ne alaka yani. Makinaya çamaşır suyu bile döküyorum her yıkamada ama yine sararıyor. Deterjanım finish powerball
Sübüş ne demek canim?Sübüş baybay
Sağol canım benim
Görüşürz
Hosgeldin fistigimKuzular nasilsiniz?? Ben geldim
Amin canım aminnCnm aşkınında bugün Doğum olacaktı yalnız benim cadı aceleci davrandı cumartesi akşam aniden suyum gelmeye başlayınca acil Doğum oldu....çok şükür iyi canım....rabbim seni de hayırlısı ve sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah
Hosgeldin balim yemek telsi oluyor suan :)Kuzular nasilsiniz?? Ben geldim
Senin yine canını mj skıyorlar ....Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felan
Öylesine bi lakap sallamasyinCanim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...
Sorunlarinizi açik açik konuşmaniz lazim birbirinize lâf carparak değil ...
Kayinvaliden sorunlu birine benziyor anladiğim kadariyla
Sana sabirlar diliyorum canim benim umarim düzelirsiniz Allah yardimcin olsun
Canim deterjaninda iyiymis ama sular mi çok kireçli acaba ondan da olabilir...
Sübüş ne demek canim?
Canım hoşgeldin merakta kaldimmm
Ah kuzumm!! Sen yine iyi kalbini göstermişsinByNkoaLa D __Dahlia__ bugün kvlen konuştuk çözdük sayılır yok yine bem gelmem annen yakin sana o gelir fizirdadi bende artik nediyim anne dedim ikinizde ilk torun ikimizide isterim kim destek olcak bole günde yanimda opmanizi isterim falan ne isimiz iki kişi benimde islerim var falan baksin annen işte naz yapar gibi okul aciliyor falan dedim en sonda nediyim artik olede.desem bole diyon bole.desem ole en iyisi biraz annem gelsin gitsin boraz sen Rabbinde bana gic versinki çabuk ayaklanayim toparlanayim dedim. Ole ole konuştuk artik kendi bilir ben yomede sundum senide annemide isterim diye baska kim var bana destek olan sizsizniz diye yine arayıp bugün ben yaptım herzamanki gibi. Kucuklugumu sizden duam saglikla kimseye muhtac etmesin yavrumu bana güç versin baska bsii demiyorum.
Anladim kuzumÖylesine bi lakap sallamasyin
Hoşbuldum findığimHosgeldin fistigim
Kuzu foto sensin değil mi ? MaşAllah canim maşAllah...Amin canım aminn
Hosgeldin balim yemek telsi oluyor suan :)
Senin yine canını mj skıyorlar ....
Yok kuzu takan yok boşverAmin canım aminn
Hosgeldin balim yemek telsi oluyor suan :)
Senin yine canını mj skıyorlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?