ByNkoaLa D __Dahlia__ bugün kvlen konuştuk çözdük sayılır yok yine bem gelmem annen yakin sana o gelir fizirdadi bende artik nediyim anne dedim ikinizde ilk torun ikimizide isterim kim destek olcak bole günde yanimda opmanizi isterim falan ne isimiz iki kişi benimde islerim var falan baksin annen işte naz yapar gibi okul aciliyor falan dedim en sonda nediyim artik olede.desem bole diyon bole.desem ole en iyisi biraz annem gelsin gitsin boraz sen Rabbinde bana gic versinki çabuk ayaklanayim toparlanayim dedim. Ole ole konuştuk artik kendi bilir ben yomede sundum senide annemide isterim diye baska kim var bana destek olan sizsizniz diye yine arayıp bugün ben yaptım herzamanki gibi. Kucuklugumu sizden duam saglikla kimseye muhtac etmesin yavrumu bana güç versin baska bsii demiyorum.

İyi demissin canm yanı en azından kavganın onunu kesmissin inş bi olay çıkarmazlar

Kız hayırlı olsun balım ya ben umuttum dogum ettigini takvimi gorunce bode devam gibi nasil minigimiz iyidir inşallah miss kokul7m ya bir cennet daha geldi dünyaya.
Cnm aşkınında bugün Doğum olacaktı yalnız benim cadı aceleci davrandı cumartesi akşam aniden suyum gelmeye başlayınca acil Doğum oldu....çok şükür iyi canım....rabbim seni de hayırlısı ve sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah

Canim okudum sende haklisin valla, acaba esin kendi içinde stres mi yaşıyor da sana böyle davraniyor bilemedim...
Sorunlarinizi açik açik konuşmaniz lazim birbirinize lâf carparak değil ...
Kayinvaliden sorunlu birine benziyor anladiğim kadariyla
Sana sabirlar diliyorum canim benim umarim düzelirsiniz Allah yardimcin olsun

Canim deterjaninda iyiymis ama sular mi çok kireçli acaba ondan da olabilir...

Sübüş baybay

Sağol canım benim
Görüşürz
Sübüş ne demek canim?

Amin canım aminn
Kuzular nasilsiniz?? Ben geldim
Hosgeldin balim yemek telsi oluyor suan :)
Hiç kuzum ya bebek davası eltim kayınvalidemin kız kardeşi felan
Senin yine canını mj skıyorlar ....

Öylesine bi lakap sallamasyin

Ah kuzumm!! Sen yine iyi kalbini göstermişsin yine dayanamayip çağirmişsin o kaynanan senin gibi bir gelini haketmiyor ..
Rabbim sana güç kuvvet versin ki kimselere muhtaç eylemesin ...
Allah yardimcin olsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…