- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.321
Kizlar beni de unutmayin nolur.
Kizlar sabahlamislar.bugun hemen gelemezler herhalde.Gunaydinnn meleklerm :)
Ben burdayim bir sanirim:))) sen nasilsinKızlar nabersinizzzzz
İyiyim canım çok şükür millet hep gece toplanıyor sabaha da uyanamıyolarBen burdayim bir sanirim:))) sen nasilsin
Bende ağlarim bazenn öylee..
Tamam canim, gözlerin şişmesin sonra iyi geceler esesim
Sağol canımHayırlı geceler kzuum
Aynen dogruİyiyim canım çok şükür millet hep gece toplanıyor sabaha da uyanamıyolar
Oy oy maşAllah sübhanellâh nazar değmesin Hande mina ‘mizaKızlar bi maşallah ımızı alırız
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahOy oy maşAllah sübhanellâh nazar değmesin Hande mina ‘miza
Allah anali babali büyütsün kuzum!!
Hımmmm ben şurda yerimi alayımKızlar geceye hazırlanın gıybet var :)
İyi geceler.. Bir gün rötarla da olsa davete icabet ediyorum.. Teşekkür ederim öncelikle, çok hatırşinas ve incesin.. Ben iyiyim, normal standartında gidiyor herşey, sen nasılsın?A Aveline @Bayan Papatya @Temmuz07Eses07 ByNkoaLa EternaaLLove Oeksuez N Nnuurrr D __Dahlia__ melankolimm sivastrabzon @IsikOlsun @_heidi_ Zeytintanem huhu ne edersiniz bacilar.
Burdayım tatlım ben uzanıyorumA AvelineByNkoaLa Oeksuez yoksun ama yazıyim N Nnuurrr D __Dahlia__ Zeytintanem T Tatlianne20 Kmsl Hnd Eses07 melankolimm nerdesiniz gece oldu cikinnn
Napim kuzucum anca boşa çıktım :) klimayı açtım öle tembellik yapıyorumBurdayım canım ben.sen napıyorsun?
Oh iyi yapiyosun prenses nasıl bakalım :)Burdayım tatlım ben uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?