- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.401
Nerdeydin kızEvime geldm kizlar optmmmmm
Ben senin sözünü dinlememezlik yaparmiyim hiç güzel annem benim içimde herseyCanim benim hosgeldin hayata.
Üzülmek yok sana bugün. Dün. Izin verdim bugun yok kızarım
Sus kız elim titreşim valla sinir oldum bide bı triplerdeydim sormaMeğer hatun beni göz ardı et demiş gözden çıkarmış bana suç buluyorayyy nerdeyse dovecekti beni özelde zor yirttim parçayı sjsnsnbsnsns
Dün gece en son kaçta uyudum hatırlamıyorum ama topliycam kendimiBasmasin huzunn, benim gibi damar acip aglama. Cikolata ye bende simdi oyle yapiyorum ve keyfim azda olsa yerine geldi
Dün gece en son kaçta uyudum hatırlamıyorum ama topliycam kendimi
Hadi kolay gelsin temizlik seni bekler özletme kendini sonucunu biliyon heeeEvime geldm kizlar optmmmmm
Sagol bacim ee giybet dedin geldik kvler gelmemisken sohbet edek gerci yataklari yaparim yine.gelriim merak.etme eeeeBen senin sözünü dinlememezlik yaparmiyim hiç güzel annem benim içimde hersey
Derdim kuzu elde etmek isteyip de edemediğim bebeğim tek sevdam tek umudumTopla kendini bacim derdin her neysede topla. Hersey bizim icin hepsi sinav.
Benim bu elti canlısı var ya ehliyete yaziliyomusSagol bacim ee giybet dedin geldik kvler gelmemisken sohbet edek gerci yataklari yaparim yine.gelriim merak.etme eeee
Derdim kuzu elde etmek isteyip de edemediğim bebeğim tek sevdam tek umudum
5 yıllık evliyim 3 yıldır çabalıyoruz kuzuAahh kuzum ahh, yanliz degilsin. Ne kadar ugrasiyorsun?
Aman haspam alsin alsin senlen ugrasmasinda.Benim bu elti canlısı var ya ehliyete yaziliyomus
Ya kuzu bı insan fesat olurda bu kadar olmaz yaAman haspam alsin alsin senlen ugrasmasinda.
5 yıllık evliyim 3 yıldır çabalıyoruz kuzu
Bu arada tanışalım kuzum ben SerraRabbim dualarimizi kabul eyler insallah
Bu arada tanışalım kuzum ben Serra
Oyy saaol kuzucumBende ayse :)) cok memnun oldum. Sende eminim ismin kadar guzelsindir
Aynen merak.ettim onu hele hesabimi gitti ne oldu yada.yogum.Kurtlar kapmış onları heleOeksuez kayıplara karıştı
Amin. KızlarRabbim dualarimizi kabul eyler insallah
Fesatlik bir.yere.kadar cirkeflesiyor.insan sevim tuyu.kalmiyor. sen dogru ol boşver me ederse etsinYa kuzu bı insan fesat olurda bu kadar olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?