Canimm iyi olmaya calisiyorum bugun nedense i agirlik var, sen nasilsin hamileligin nasil gidiyor ❤
Bazen olur kötü borsey oasinda vesveseler mutsuzluklar olur yeterki her duruma sukredelim şükür bende iyiyim sonlara yaklastik simdilik sknti yook sende durumlar nasıl canim.

Bazen olur kötü borsey oasinda vesveseler mutsuzluklar olur yeterki her duruma sukredelim şükür bende iyiyim sonlara yaklastik simdilik sknti yook sende durumlar nasıl canim.

Tabii her halimize sonsuz sukurler olsun :)) bende durumlar ayni, ne zaman tekrar hamile kalirim diye dua ile bekliyorum

Tabii her halimize sonsuz sukurler olsun :)) bende durumlar ayni, ne zaman tekrar hamile kalirim diye dua ile bekliyorum
Inşallah kuzum bol bol dua bende ederim burda çok. Var.bak senin gibi arkadaslar sohbetle kafa dagiliyor dua ederiz essesim aveline umudu hrp bekliyor inşallah tum annelerimize tatdirir Rabbim. Bu duyguyu kuzum gel herzaman kafan dağılır canim.
Kuzu nasıl oldu anlamadım ya :))
Olur ole.arada kuzim

Ya özelde yazın gözüküyor topikte gozukmuyodu ne ulan dedim eşim dedi noluyor sus bı diyorum ne halin varsa gör diyo
Meğer hatun beni göz ardı et demiş gözden çıkarmış bana suç buluyor ayyy nerdeyse dovecekti beni özelde zor yirttim parçayı sjsnsnbsnsns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…