- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.381
Valla baya biseye bastım olsun diye yer muneye yazdım düşünOlemi olmus:))))))
Bazen olur kötü borsey oasinda vesveseler mutsuzluklar olur yeterki her duruma sukredelim şükür bende iyiyim sonlara yaklastik simdilik sknti yook sende durumlar nasıl canim.Canimm iyi olmaya calisiyorum bugun nedense i agirlik var, sen nasilsin hamileligin nasil gidiyor ❤
Ama sen engel etmissin:))) goz ardi var ona basinca mesajlar.gorunmez oda senin gormez. BilemedimValla baya biseye bastım olsun diye yer muneye yazdım düşünnasıl kızdım rossa engelledi sandım
Sus kız nevrim döndü zaten gece geceO zaman ben sana kizayim beni nasıl engeklersn
Bazen olur kötü borsey oasinda vesveseler mutsuzluklar olur yeterki her duruma sukredelim şükür bende iyiyim sonlara yaklastik simdilik sknti yook sende durumlar nasıl canim.
Kuzu nasıl oldu anlamadım ya :))Ama sen engel etmissin:))) goz ardi var ona basinca mesajlar.gorunmez oda senin gormez. Bilemedim
Hahaha kiyamam sanaSus kız nevrim döndü zaten gece gece
Canım hoşgeldin hepinizden var o durum rabbim evlatlarımızı bize nasip etsinTabii her halimize sonsuz sukurler olsun :)) bende durumlar ayni, ne zaman tekrar hamile kalirim diye dua ile bekliyorum
Canım hoşgeldin hepinizden var o durum rabbim evlatlarımızı bize nasip etsin
Ya özelde yazın gözüküyor topikte gozukmuyodu ne ulan dedim eşim dedi noluyor sus bı diyorum ne halin varsa gör diyoHahaha kiyamam sana
Inşallah kuzum bol bol dua bende ederim burda çok. Var.bak senin gibi arkadaslar sohbetle kafa dagiliyor dua ederiz essesim aveline umudu hrp bekliyor inşallah tum annelerimize tatdirir Rabbim. Bu duyguyu kuzum gel herzaman kafan dağılır canim.Tabii her halimize sonsuz sukurler olsun :)) bende durumlar ayni, ne zaman tekrar hamile kalirim diye dua ile bekliyorum
Olur ole.arada kuzimKuzu nasıl oldu anlamadım ya :))
AmiiiinnnHosbuldum canim, rabbim cani gonulden isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insAllah.
Dagitalim valla diycem ama gece oluyo basıyor bana hüzünDediginiz gibi kafa dagitalimm
Meğer hatun beni göz ardı et demiş gözden çıkarmış bana suç buluyorYa özelde yazın gözüküyor topikte gozukmuyodu ne ulan dedim eşim dedi noluyor sus bı diyorum ne halin varsa gör diyo
Canim benim hosgeldin hayata.Dediginiz gibi kafa dagitalimm
Üzülmek yok sana bugün. Dün. Izin verdim bugun yok kızarımDagitalim valla diycem ama gece oluyo basıyor bana hüzün
Kurtulamazdin dilinden :)))Meğer hatun beni göz ardı et demiş gözden çıkarmış bana suç buluyorayyy nerdeyse dovecekti beni özelde zor yirttim parçayı sjsnsnbsnsns
Dagitalim valla diycem ama gece oluyo basıyor bana hüzün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?