- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.361
Alla alla neden boyle oluyor ki kuzummm site de mi sorun var :/YaaByNkoaLa yazdıklarını giremiyorum!!!
Ahahha haklısın canım yaSen bu gidişle deterjanlari da deterjanla yikarsin
Unutmayiz kuzum hayırlı gecelerKizlar beni de unutmayin nolur.
Ben aklima gelen merak ettiğim herkesi tanimak için neler yapıyorlar tum arkadaslaei sorarım canım son aylari yasiyoz kuzum bende.İyi geceler.. Bir gün rötarla da olsa davete icabet ediyorum.. Teşekkür ederim öncelikle, çok hatırşinas ve incesin.. Ben iyiyim, normal standartında gidiyor herşey, sen nasılsın?
Kvler geldiler mevlutteydik aksam esim aldi onlar bir yere caya gitti bendede belden gitmedim eve geldim gelirler kalmaya yarin aksam giderler anca bu gece yine gelmeye çalıştrim uyuduklarinda.@AvelineByNkoaLa @Oeksuez yoksun ama yazıyim @Nnuurrr @_nurunnisa_ @Zeytintanem T Tatlianne20 @Kmsl Hnd @Eses07 @melankolimm nerdesiniz gece oldu cikinnn
Ne uzmeso duymayim bidaha belleriz tabi kuzum sohbet botmez kadinlarda:)Sizi de üzüyorum hep geldiğimden beri.çok pardon.biraz iyi olsun annem geceleri de katılcam muhabbetlerinize inşallah.dün baya kimse uyumamış
Yok görmüyorum kuzumT Tatlianne20 sen rossunyazdiklarini goruyomusun
Kuzu ben Rossssun hiç bı yazısını göremiyorum yaAhahha haklısın canım ya
Unutmayiz kuzum hayırlı geceler
Ben aklima gelen merak ettiğim herkesi tanimak için neler yapıyorlar tum arkadaslaei sorarım canım son aylari yasiyoz kuzum bende.
Kvler geldiler mevlutteydik aksam esim aldi onlar bir yere caya gitti bendede belden gitmedim eve geldim gelirler kalmaya yarin aksam giderler anca bu gece yine gelmeye çalıştrim uyuduklarinda.
Ne uzmeso duymayim bidaha belleriz tabi kuzum sohbet botmez kadinlarda:)
Yok görmüyorum kuzum
Nasıl görmüyorsunuz beğendin yaaaAhahha haklısın canım ya
Unutmayiz kuzum hayırlı geceler
Ben aklima gelen merak ettiğim herkesi tanimak için neler yapıyorlar tum arkadaslaei sorarım canım son aylari yasiyoz kuzum bende.
Kvler geldiler mevlutteydik aksam esim aldi onlar bir yere caya gitti bendede belden gitmedim eve geldim gelirler kalmaya yarin aksam giderler anca bu gece yine gelmeye çalıştrim uyuduklarinda.
Ne uzmeso duymayim bidaha belleriz tabi kuzum sohbet botmez kadinlarda:)
Yok görmüyorum kuzum
Ciddimisin kuzum ben şaka sandım yanlışlıkla gorunumluk yapmissindir profile gir duzelt balım görünür yapKuzu ben Rossssun hiç bı yazısını göremiyorum ya
Ben saka yapiyor sandil ondan dedim bakalim nedicek yalnisli l la gorunur yaptiysaesajlar gozukmez ayni engel gibi.Nasıl görmüyorsunuz beğendin yaaa
Ciddiyim kuzu ya kendi profiline mi gorcem bı tek rosss gozukmuyorCiddimisin kuzum ben şaka sandım yanlışlıkla gorunumluk yapmissindir profile gir duzelt balım görünür yap
Profiline gir gorunulup yapa tıkla dedigim gibi yada ros yapcak ikiniz bakin bundam baska bişi olmaz çünkiYa rossssun yorumlarının üzerinde görmezden geliyorsunuz yaziyo ama ben bisiye başmadim yazdıklarını göremiyorum
Rossun etoket yaptigin yerlere bak ordan bul yada ros seni etiket yapsin profil sayfasina girince görünüm yap yazar ordaCiddiyim kuzu ya kendi profiline mi gorcem bı tek rosss gozukmuyor
Memleketsevdalisi kuzum hayor olsun inşallah nasil gidiyor canım.
Tamam ve cemkirme duzeltim o nasıl öle oldu yaLen beni serra engellemiş bana cimkiriyor
Olemi olmus:))))))Tamam ve cemkirme duzeltim o nasıl öle oldu yavalla çok kızdım engelledin sandim
O zaman ben sana kizayim beni nasıl engeklersnTamam ve cemkirme duzeltim o nasıl öle oldu yavalla çok kızdım engelledin sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?