- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.421
Oyy saaol kuzucumbı mukavele :)
Kuzu herşeyi bıraktım daha kontak açmayı bilmiyo hırs etti kadın :) kaynima araba kiralıyalim öğreniyim demiş kaynım kp arabasını alalım o eski onda öğren demiş eşim anlatıyorduAynen merak.ettim onu hele hesabimi gitti ne oldu yada.yogum.
Amin. Kızlar
Fesatlik bir.yere.kadar cirkeflesiyor.insan sevim tuyu.kalmiyor. sen dogru ol boşver me ederse etsin
Evet canım Türkiye'de yım İzmir'de :)Turkiyedemi ikamet ediyorsun canimm
Neyin hırssi bu acep aman boleleri varya yapcaksan icten yap yapmacik hava hisr yapma zaten sana laflarindan sonra gıcık oldum bencile.Kuzu herşeyi bıraktım daha kontak açmayı bilmiyo hırs etti kadın :) kaynima araba kiralıyalim öğreniyim demiş kaynım kp arabasını alalım o eski onda öğren demiş eşim anlatıyordu
Sen nerde yasiyosun canımCook guzell
Oy kızma sen kuzum hamiş hamiş artık Allah'a yakın bana uzakNeyin hırssi bu acep aman boleleri varya yapcaksan icten yap yapmacik hava hisr yapma zaten sana laflarindan sonra gıcık oldum bencile.
Sen nerde yasiyosun canım
Oda güzelmiş kuzu aslen nerelisin :)Ben hollanda'da yasiyorum kuzumm
Oda güzelmiş kuzu aslen nerelisin :)
Evet kuzu aslen izmirliyim dedemler selanik göçmeniEh iste :)) samsun/gumushane escagzim konya. Sende aslen izmirlimisin
T TamBirRabia kuzu nasılsın. Canim.
Hoşgeldin :)İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınherkesin gecesi hayrolsun bu arada ♡
Evet kuzu aslen izmirliyim dedemler selanik göçmeni
:) Ben yolladım dermişim :) tesadüfe bak :)Daha az once tevafuk selanik turkusu dinledim :))
Çok mu batırmışKızlar biri beni tutsun yoksa ya kendimi ya da esimj picaklicaaaammmmm
Batırmak ne kelime az kalır offfr her yer her yerde cildircam vallaÇok mu batırmış
Derin bı nefes al naptın bu eve de bi poset ver o çöpleri toplamaya başlasın kuzum ama ilk başta sakınBatırmak ne kelime az kalır offfr her yer her yerde cildircam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?