- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.461
Ahahhaha ay sen bensiz yapamıyor musun ay bebni çok mu seviyorsn aman da aman guduuuuvvPicaklarim
Teşekkür ederim , hoş gördüm :)Hosgeldnz iyi geceler
İvvvit çünkü buradaki herkesi çok benimsedim napimAhahhaha ay sen bensiz yapamıyor musun ay seni çok mu seviyorsn aman da aman guduuuuvv
Hahaha içerde zengin durusum olsun saol canm
Kimsin bakalım tanışalım bıHoş buldum :)
Kiprasmadan dur ciiizzzzz deeeeByNkoaLa um su yan profilden de aliyim bı zahmet
Kız hamile kadını uzmesin döverim heetabiki paşalar gibi bakarım evelallah sen yeterki hallet şu işi
Valla ağlanıcak halime gülüyorum karnmda çocuumla kocaman adamın beş yaş tripleryle uğraşyorum yoruldum yeminle
Anlayabiliyorum seni erkeğin de trio atması yani bi acayip valla hamis hamis o mi doğuracak sen mi sen üzülme o is bendetabiki paşalar gibi bakarım evelallah sen yeterki hallet şu işi
Valla ağlanıcak halime gülüyorum karnmda çocuumla kocaman adamın beş yaş tripleryle uğraşyorum yoruldum yeminle
PeynirrrrrrrrrKiprasmadan dur ciiizzzzz deeee
Nasılsınız ifinm afiyettesiniz inşTeşekkür ederim , hoş gördüm :)
Kız hamile kadını uzmesin döverim hee
Cikirttttsssssss pısPeynirrrrrrrrr
Onun ben üzen yerlerini de picaklarmDöv valla ross da pıçaklasın çok üzüyor bu aralar
Anlayabiliyorum seni erkeğin de trio atması yani bi acayip valla hamis hamis o mi doğuracak sen mi sen üzülme o is bende
Onun ağzına topuklu ayakkabıyı yanlamasına sokarım heee ne öyle üzüyor seni onun mu hormonları zipliyomus eline kapanicagi yerde pis adamDöv valla ross da pıçaklasın çok üzüyor bu aralar
İlerde lohusa depresyonu na da girer bak ros dedi dersnValla ya aynen doğum yaklaştıkça adama bi haller oluyor karnım içime kaçtı inanmazsın
Yaaaa kuzum benim flaşina sağlıkCikirttttsssssss pıs
Harika ciktn bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?