- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.501
Ah kiyamam yaaa kaç haftalık hamilesinİnanki hassaslığımı bi kenara bıraktım uğraşıp gidiyoruz valla, bide zaten zor bi hamilelik geçiryorum kusmalarım daha yeni bitiyor tam hamile olduğumu anlıycam bide bu eserekliyle uğraşyorum çekilcek gbi diiil.
Aaa bak doğru dedin onu bu erkekler böyle işte Altan alayim aman huzurunuzda kaçmasın dedikçe adamlar şaha kalkıyor iyimi , bide hamileymişsiniz daha hassas davranması gerekir nerdeee ahh ahh üzülme aşkım senAh kiyamam yaaa kaç haftalık hamilesin
Uğraşma ya sende trio yap valla nefrt geldi su erkek milletinden sen yakinlastikca alttan aldıkça tepene cikiyorlar
Ah kiyamam yaaa kaç haftalık hamilesin
Uğraşma ya sende trio yap valla nefrt geldi su erkek milletinden sen yakinlastikca alttan aldıkça tepene cikiyorlar
Ayybdur evet ben senin konuna cevap yazmıştım sanki aşırı kısma ve bulantı olması lazm (;Aynen valla bıraktım kendi haline
26 haftalık oldum konumu okuyabilirsin hunharca kusup iki ay hastanede yattım kk.nın en çok kusan hamilesiyim heraldevalla gülüp geçiyorum şimdi şükür ama ilk zamnlar içtiğim süt burnumdan geldi resmen
Aaaa deme yahuu zormuş vallahi işin , haklısın , tatil dönüşü tabi evi o halde görmek cinnet geçirtir insana ,Dökülmedi yaa eşim evi boyanmış her yeri dağıtmışbende onbeş gün yoktm öyle iste isim is yanı
Az önce gittim yanina nabiyorsn diye şuan aslında kizmam lazm evi mahvetmisAaa bak doğru dedin onu bu erkekler böyle işte Altan alayim aman huzurunuzda kaçmasın dedikçe adamlar şaha kalkıyor iyimi , bide hamileymişsiniz daha hassas davranması gerekir nerdeee ahh ahh üzülme aşkım sen
Bagirsam kizsam kendime zarar tıpış tıpış ben yapicam yine zaten arabada bi ton kavga ettik ölmeden geldigmze sukrediyormAaaa deme yahuu zormuş vallahi işin , haklısın , tatil dönüşü tabi evi o halde görmek cinnet geçirtir insana ,
Ayybdur evet ben senin konuna cevap yazmıştım sanki aşırı kısma ve bulantı olması lazm (;
Valla bende çok kusmistim günde 9 defa bir de
Sonra geçip gidiyor canmmm
@AvelineByNkoaLa @Oeksuez yoksun ama yazıyim @Nnuurrr @_nurunnisa_ @Zeytintanem T Tatlianne20 @Kmsl Hnd Eses07 @melankolimm nerdesiniz gece oldu cikinnn
Valla onu bende çok yaptım ben evli değilim , ama triplerine çok kavga eder bağırdım bı baktım ki hiç olan hep bana oluyor , ama rahatliyordum bak bağırdikca kız ne enterasiniz yaBagirsam kizsam kendime zarar tıpış tıpış ben yapicam yine zaten arabada bi ton kavga ettik ölmeden geldigmze sukrediyorm
O nedemek kuzum ya aşk olsun derdimiz bir unutmaVücudum da yorgun
Ama ruh yorgunluğum geçmiyor
Sizi de darlamak istemem
Zaten snrli bi yapım var iyice damarima basıyor valla az kaldı bakırköye yaticamValla onu bende çok yaptım ben evli değilim , ama triplerine çok kavga eder bağırdım bı baktım ki hiç olan hep bana oluyor , ama rahatliyordum bak bağırdikca kız ne enterasiniz ya
O nedemek kuzum ya aşk olsun derdimiz bir unutma
Heeeee darlana darlana daraldjk bi daha diymucam !Vücudum da yorgun
Ama ruh yorgunluğum geçmiyor
Sizi de darlamak istemem
Kız seninki de zormus yaaa Allah yardimcin olsun canmm artik başlamaz bittiyse rahat olÖylemi maşh ben on dkkada bir kustum 6 haftalıkken başladı 17.haftaya kadar tam gaz devamsonra hafifledi şuan iki haftadr kusmadım rekordayım
Bulantılar yanmalar devam tabi ilaçlarla duryorum bunada şükür
Heeeee darlana darlana daraldjk bi daha diymucam !
Kız seninki de zormus yaaa Allah yardimcin olsun canmm artik başlamaz bittiyse rahat ol
Sakın ol hızlı ve öfkeliZaten snrli bi yapım var iyice damarima basıyor valla az kaldı bakırköye yaticam
İçini yerim ben senin çöken yerleri enkazları kaldirirm uzulmeİçim çöktü
Picakli ve deli dicenSakın ol hızlı ve öfkeli
İçini yerim ben senin çöken yerleri enkazları kaldirirm uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?