Ah kiyamam yaaa kaç haftalık hamilesin
Uğraşma ya sende trio yap valla nefrt geldi su erkek milletinden sen yakinlastikca alttan aldıkça tepene cikiyorlar

Uğraşma ya sende trio yap valla nefrt geldi su erkek milletinden sen yakinlastikca alttan aldıkça tepene cikiyorlar
Aaa bak doğru dedin onu bu erkekler böyle işte Altan alayim aman huzurunuzda kaçmasın dedikçe adamlar şaha kalkıyor iyimi , bide hamileymişsiniz daha hassas davranması gerekir nerdeee ahh ahh üzülme aşkım sen

Aynen valla bıraktım kendi haline
26 haftalık oldum konumu okuyabilirsin hunharca kusup iki ay hastanede yattım kk.nın en çok kusan hamilesiyim heralde valla gülüp geçiyorum şimdi şükür ama ilk zamnlar içtiğim süt burnumdan geldi resmen

Ayybdur evet ben senin konuna cevap yazmıştım sanki aşırı kısma ve bulantı olması lazm (;
Valla bende çok kusmistim günde 9 defa bir de
Sonra geçip gidiyor canmmm

Az önce gittim yanina nabiyorsn diye şuan aslında kizmam lazm evi mahvetmis
Bana trio yapıyor dedm ne halin varsa gör seninle ugrasamicam valla.

Ayybdur evet ben senin konuna cevap yazmıştım sanki aşırı kısma ve bulantı olması lazm (;
Valla bende çok kusmistim günde 9 defa bir de
Sonra geçip gidiyor canmmm

Öylemi maşh ben on dkkada bir kustum 6 haftalıkken başladı 17.haftaya kadar tam gaz devam sonra hafifledi şuan iki haftadr kusmadım rekordayım
Bulantılar yanmalar devam tabi ilaçlarla duryorum bunada şükür

Bagirsam kizsam kendime zarar tıpış tıpış ben yapicam yine zaten arabada bi ton kavga ettik ölmeden geldigmze sukrediyorm
Valla onu bende çok yaptım ben evli değilim , ama triplerine çok kavga eder bağırdım bı baktım ki hiç olan hep bana oluyor , ama rahatliyordum bak bağırdikca kız ne enterasiniz ya

Vücudum da yorgun
Ama ruh yorgunluğum geçmiyor

Sizi de darlamak istemem
Heeeee darlana darlana daraldjk bi daha diymucam !
Öylemi maşh ben on dkkada bir kustum 6 haftalıkken başladı 17.haftaya kadar tam gaz devam sonra hafifledi şuan iki haftadr kusmadım rekordayım
Bulantılar yanmalar devam tabi ilaçlarla duryorum bunada şükür
Kız seninki de zormus yaaa Allah yardimcin olsun canmm artik başlamaz bittiyse rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…