- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.481
Bi alabilsem makine neler neler yapicam daYaaaa kuzum benim flaşina sağlık
Onun ağzına topuklu ayakkabıyı yanlamasına sokarım heee ne öyle üzüyor seni onun mu hormonları zipliyomus eline kapanicagi yerde pis adam
Alırsın kuzum yaparsın da inanıyorum ben sanaBi alabilsem makine neler neler yapicam da
İlerde lohusa depresyonu na da girer bak ros dedi dersn
Aklımda delibseyler var serrooooAlırsın kuzum yaparsın da inanıyorum ben sana
Sen sıkma kuzum canini bebisinin tadını çıkarhiç sorma tatlım bulunca şaşıran cinsten bizimki. Bunlar hep şükürsüzlükten maneviyatszlıktan da ahh işte akıl yaşta değil başta malesef
Pembe toka da tak başına lohusa olduğunu anlayalimgirer girer atarım burdan fotosunu türünün tek örneği diye
Sen sıkma kuzum canini bebisinin tadını çıkarbanada dua et
Amin kuzum etmem miEderim tabiki sendende beklerim dualarını
Rabbim herkesin huzurunu daim etsin inşh
Onun arabası caaaaarrrr güzel mi guzeeeellll diceeem@RoSsSsum yarın büyük gün
Amin inşallah , olur öyle ya ev hali sinirler geriliyor , yorumlardan anladığım kadarıyla baya arbede yaşanıyor bir şey şey dökülmüş sanirim , Allah sabır versin sizeÇok şükür yuvarlabiyoruz tatilden döndük ev Dandini ben KK da Allah sonumj hayretsn
Yaaa sorma eltimin vukatini duydun muOnun arabası caaaaarrrr güzel mi guzeeeellll diceeem
Pembe toka da tak başına lohusa olduğunu anlayalim
Hamileyken insan. Hassas oluyor ama erkekler maalesef odun canmm takmamaya çalış bebeğine odaklab
Dökülmedi yaa eşim evi boyanmış her yeri dağıtmışAmin inşallah , olur öyle ya ev hali sinirler geriliyor , yorumlardan anladığım kadarıyla baya arbede yaşanıyor bir şey şey dökülmüş sanirim , Allah sabır versin size
Duydum valla manyak kadın fesat yaaaYaaa sorma eltimin vukatini duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?