- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.521
Dün gece bende bunaltmak istemedim kaçta uyudugumu bilmiyorum sabah eşimin kucağımda buldum kendimi atlaticaz unutmaDünden beri içim daralıyor
Ağlamaktan mahvoldum
Ne fayda
Duygusallık çöktü
Kalksın gitsin
eski neşem gelsin
İlaç içip uyumak istemiyorum
Dün gece bende bunaltmak istemedim kaçta uyudugumu bilmiyorum sabah eşimin kucağımda buldum kendimi atlaticaz unutma
Sen varya 1 sene sonra beni estetiğe goturcen Gülom haberin olsun :)Picakli ve deli dicen
Rabbim yar ve yardımcımm olsun
Kim kimi darliyorbyaaaa herkes derdini anlatabiliyor isterseniz 100 kere isterseniz her gün ayni konuyu açalım ben ne sklirim ne de moral vermekten kacarm bu düşüncede olmayın ya valla kiziyorm he.Dün gece bende bunaltmak istemedim kaçta uyudugumu bilmiyorum sabah eşimin kucağımda buldum kendimi atlaticaz unutma
Yanlız değilsin bunu bil sadece kuzum benimBende buraya yazıyordum
Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım
Neden bebegmmmmSen varya 1 sene sonra beni estetiğe goturcen Gülom haberin olsun :)
Duamdasnz her zaman valla hic eksiltmiyormRabbim yar ve yardımcımm olsun
Yanlız değilsin bunu bil sadece kuzum benim
Sağol kuzumDuamdasnz her zaman valla hic eksiltmiyorm
Ya kuzu o düşüncede değilim geçen olanları biliyorsun birden dün aklıma gelince tutamadım artık kendimi patladim bende yoksa yanımdasın biliyorum ama iste o kör kuyu çekiyor geceleriKim kimi darliyorbyaaaa herkes derdini anlatabiliyor isterseniz 100 kere isterseniz her gün ayni konuyu açalım ben ne sklirim ne de moral vermekten kacarm bu düşüncede olmayın ya valla kiziyorm he.
Azıcık kenardan kiytidan gulumsuyuver bakım çılgınaSağol kuzum
Gulmeme sebepsinNeden bebegmmmm
Azıcık kenardan kiytidan gulumsuyuver bakım çılgına
Evet ama geceleri de düşünme zaten geceler mahvediyor bizi uyu bi güzel eşine sarıl bak seni seven senin için mücadele eden esin var çok sanslisin yaYa kuzu o düşüncede değilim geçen olanları biliyorsun birden dün aklıma gelince tutamadım artık kendimi patladim bende yoksa yanımdasın biliyorum ama iste o kör kuyu çekiyor geceleri
Aman diyim Allah düşürmesin , bir süre sonra artık umursamamaya başladım bak bana çok iyi gelmişti bende takıntılıyim mesela , hemen affedenlerdenim bideZaten snrli bi yapım var iyice damarima basıyor valla az kaldı bakırköye yaticam
Gulmeme sebepsin
Tamam canm hayırlı geceler opuldunYorulmuşum
Misafirlerim vardı canım
Ben kaçsam
her zaman canmmm
Tamam canm hayırlı geceler opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?