Dün gece bende bunaltmak istemedim kaçta uyudugumu bilmiyorum sabah eşimin kucağımda buldum kendimi atlaticaz unutma
Kim kimi darliyorbyaaaa herkes derdini anlatabiliyor isterseniz 100 kere isterseniz her gün ayni konuyu açalım ben ne sklirim ne de moral vermekten kacarm bu düşüncede olmayın ya valla kiziyorm he.

Kim kimi darliyorbyaaaa herkes derdini anlatabiliyor isterseniz 100 kere isterseniz her gün ayni konuyu açalım ben ne sklirim ne de moral vermekten kacarm bu düşüncede olmayın ya valla kiziyorm he.
Ya kuzu o düşüncede değilim geçen olanları biliyorsun birden dün aklıma gelince tutamadım artık kendimi patladim bende yoksa yanımdasın biliyorum ama iste o kör kuyu çekiyor geceleri

Ya kuzu o düşüncede değilim geçen olanları biliyorsun birden dün aklıma gelince tutamadım artık kendimi patladim bende yoksa yanımdasın biliyorum ama iste o kör kuyu çekiyor geceleri
Evet ama geceleri de düşünme zaten geceler mahvediyor bizi uyu bi güzel eşine sarıl bak seni seven senin için mücadele eden esin var çok sanslisin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…