- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #26.601
Kız çarşafları bağlamaya başlaPossst arabanla kaç gel kacır benipencereye tas at anlarm ben
Saclarma tirmanKız çarşafları bağlamaya başla3 kere ıslık diye bağırcam
Kesin bağırcam hemde 3 kereSaclarma tirmanahhahahaha işlik diye bagircan mi kesin diyarm
Ay ay beni de düşündürmüş yerm yaaaKesin bağırcam hemde 3 kereıslık çalıpta milleti rahatsız etmek istemiyorum saçlarına kıyamam rapunzelim çarşafdan devam edelim
Bağırcam ulen heyt ben geldim diyeAy ay beni de düşündürmüş yerm yaaa
Bağırma sesin falan kesilir kiyamam
Çaldir kapat sen beni
Kızlar arabam artık benimleee
Saol kuzucumHayirli olsun canim.kazasiz belasiz kullan
O gulo buraya gelecek diye bağırBağırcam ulen heyt ben geldim diyeeniste seni kaçırıyom diye vurmaz demi beni dusunurum tabi kuzumu ben ki
Kız koru beni tirstim hatununa yeni kavuşmuş adam çok tehlikeliO gulo buraya gelecek diye bağır
Daha yeni kavuştuk belli olmaz sağı solu balım
AynenKız koru beni tirstim hatununa yeni kavuşmuş adam çok tehlikeli
Senden hevesli dmi al sen benmkini kullan bu benim olsub denese bariArabaya ben mi kavuştum kocis mi belli değilanlamadım
Valla ya gitti arabayı aciyim dedi koltuk kılıfı felan taktirim dedi bide suprizim var dedide ne anladım ben bu iştenAynen
Senden hevesli dmi al sen benmkini kullan bu benim olsub denese bari
Arabaya ben mi kavuştum kocis mi belli değilanlamadım
Aa ama surprizi varmisValla ya gitti arabayı aciyim dedi koltuk kılıfı felan taktirim dedi bide suprizim var dedide ne anladım ben bu işten
Acaba nedir nedirValla ya gitti arabayı aciyim dedi koltuk kılıfı felan taktirim dedi bide suprizim var dedide ne anladım ben bu işten
Beklemekteyim :) gelsin alicam anahtarımi biliyorum ben yapicagimi makyaj malzemelerimi donatcam arabaya bide iki tanede ayakkabimi stokliycam bi şişede parfüm heba ettim mi binsinde goriyimAyy hepsimi ayni bu erkeklerin.benimki de benim yoklugumda benim arabayi daha cok kullaniyor.gerejcesi de akusu biter kullannazsa gerci dogru das. Arada da sen benim arabayi al bunu ben kullanayim diyor.beni kizdirmak icin sanirsam
Bilmiyorum kuzu benzin doldursa bari :) petrole gitmeye korkuyorumAcaba nedir nedir
Bakalım artık inşallah benzin doldururAa ama surprizi varmis
Hahaha kim kirkmuyor kiBilmiyomusun kuzu benzin doldursa bari :) petrole gitmeye korkuyorum
HahahahaHahaha kim kirkmuyor ki
Babamın tanıdığı mercedes araba almış son model tüp taktirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?