- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.061
Tabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canımSoğuk bir şeyler ikram etsen de içsek ya tatlı annecik. :)) T Tatlianne20
Ohh ellerine sağlık ^.^ elma suyunu aldım benTabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr Zeytintanem Eses07 A Aveline gulse14 Oeksuez
Oh be mis :))Tabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr Zeytintanem Eses07 A Aveline gulse14 Oeksuez
Ellerine sağlık balimmmmTabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr Zeytintanem Eses07 A Aveline gulse14 Oeksuez
Ohh ellerine sağlık ^.^ elma suyunu aldım ben
Oh be mis :))
Afiyet bal olsun kixlar arada yaparım size isteyin yeter :) ee suan neler yaoiyonuz axvik soluklanin bakem yavas yavaş için bi:)Ellerine sağlık balimmmm
Noldu kizzzBen bu adamı bosuyorummm
Aaaaa hayırdır yaaaaBen bu adamı bosuyorummm
Soğuk şeyleri hızlı içme huyum var benim.Afiyet bal olsun kixlar arada yaparım size isteyin yeter :) ee suan neler yaoiyonuz axvik soluklanin bakem yavas yavaş için bi:)
Cam silme işlemine giriseicem canmmmmAfiyet bal olsun kixlar arada yaparım size isteyin yeter :) ee suan neler yaoiyonuz axvik soluklanin bakem yavas yavaş için bi:)
Neden???Ben bu adamı bosuyorummm
Akşama eltimlerle dışarı cikicakmisiz !!!!Noldu kizzz
Haberi yok mu olanlardan ?Akşama eltimlerle dışarı cikicakmisiz !!!!
Yavas iç bogazlar sismesin havalar bozdu burda bende biraz topladım ortalığı bi az bulasigim var onuda yemek yapmaya gecince yaparım fasulye yalcam taze pilav çorba ayran salata.Soğuk şeyleri hızlı içme huyum var benim.yaa tembellik yapıyorum şimdilik. Yemek yapmam lazım ama ne yapacağımı şaşırdım. Yürüyüşten önce yapmam lazım. :/ sen napıyorsun?
SöylemedinmHaberi yok mu olanlardan ?
Anlatsana nerden bilecek ki aranızda olanıSöylemedinm
Havalar nasıl benim şimdilik cam isim yok silmistim zaten bozdu kacgundur esiyor bulutlu arada yagmur ole geçiyorCam silme işlemine giriseicem canmmmm
Ben kendimi iyi hossetmiyorum de gitmezsin canım zorunlu degil gerekirse evdeyken olanu anlat esinde inlara ole desin rasizlandi biraz diye.Söylemedinm
Anlaticam valla artık sanki ben mi suçluyum yeterAnlatsana nerden bilecek ki aranızda olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?