- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.081
Arabayı kutlatlayalim diyo abiside buluşalım demişBen kendimi iyi hossetmiyorum de gitmezsin canım zorunlu degil gerekirse evdeyken olanu anlat esinde inlara ole desin rasizlandi biraz diye.
Bncede anlatAnlaticam valla artık sanki ben mi suçluyum yeter
Benim bahadır ellenmiyordu badana falan da yapınca eşim toplu temizliğe giristim iste :)Havalar nasıl benim şimdilik cam isim yok silmistim zaten bozdu kacgundur esiyor bulutlu arada yagmur ole geçiyor
Abisinin suçu yokda aralar bozulmasin sen esine guzelce konuş bakalım ne olcak kardesler kötü olmasın da.Arabayı kutlatlayalim diyo abiside buluşalım demiş
Ya kuzu sen anla bari halimdeeennn :))
Ya uyuyorsun ya misagirn var ya da yoksun
Iyi olmusis gibi tertemiz olur kolwy gelsin ozmaan kuzum sana yormadan yapBncede anlat
Benim bahadır ellenmiyordu badana falan da yapınca eşim toplu temizliğe giristim iste :)
:)Ya kuzu sen anla bari halimdeeennn :))
Anliyirm tamam ama bizi çok ihmal ettinYa kuzu sen anla bari halimdeeennn :))
Bana diyene bak heleIyi olmusis gibi tertemiz olur kolwy gelsin ozmaan kuzum sana yormadan yap
Gunaydinnnnn findiklarim fistiklarim
Kız ben Doğum yapalı 10 gün oluyor
Hoşbuldumm balım sende Hoşgeldin :)Hoşgeldin kuzum
Kız saat 1 E kadar kahvaltısız olur muuBende şükür canım
daha kahvaltı etmedim
Azcik dahilsin :)Bende çokluk ekine dahilim sanırım
Ayy çok güzel oldu bu :))Tabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr @Zeytintanem @Eses07 @Aveline @gulse14 @Oeksuez
Kötü olurlarsa da benim yüzümden mi yaAbisinin suçu yokda aralar bozulmasin sen esine guzelce konuş bakalım ne olcak kardesler kötü olmasın da.
Evet ama gelinin ailesi bi geldi gitti temizlik yaptım ertesi gün yine geldiler yatıyaAnliyirm tamam ama bizi çok ihmal ettin
Bncede anlat
Benim bahadır ellenmiyordu badana falan da yapınca eşim toplu temizliğe giristim iste :)
Senin menu hazırmış kız. Ben daha çok düşünürüm.Yavas iç bogazlar sismesin havalar bozdu burda bende biraz topladım ortalığı bi az bulasigim var onuda yemek yapmaya gecince yaparım fasulye yalcam taze pilav çorba ayran salata.
Hepsi seni sevip ozledigimzden :)Evet ama gelinin ailesi bi geldi gitti temizlik yaptım ertesi gün yine geldiler yatıyaher yeri tekrar temizledim kuzuuu. Napiym ama bende özledimmm. Ama siz tavır yapın EternaaLLove le hiç özlemeyin hıhh
Ayy sen doğum yaptın mıı. Gerçekten iyi gitmişim ha ben. Ayy çok şükür canım sağlıkla huzurla büyüt inşallah meleğiniiiKız ben Doğum yapalı 10 gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?