- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.341
Sen beni düşünüp etikekledin mi yerim seni amaCanlarim benim iyiki varsiniz kuşum
Dogsun kiz sasirmam valla ogretcem onada ama hastasi olmasin terli toplu duzenli olsun ayaklari uzerine basinca baslatirim heral ahahhaa
Bende ev topla komşuları cagirdim kaoodalardi kahve yapim gelin dedim sonra yemek falan derken yattik ama ben darlandim kalktim bizimkode uyudu ellerine sağlık buarada kuzum.
Aman nazar degmezin fistigima maşallah kzuuma.
Kuzum bubhabere çok. Sevindim ya baj allahim nasip etti imsallah saglikla tu tu tutunur ve dikkat et yemege icmene yorma kendini sağlıklı beslen darısı @Eses07EternaaLLove
Ya inşallah guzel sağlıklı haberle gelirsin diokat et ozaman yorma fazla.kendini bakarsin pazartesi yatirirlar bende persembe gitcem nedicek bakalim riskler devamsa sezeryanda derse ankaraya gitcem karar verdim.
Biraz iyiyim kuzum ictim nane limonumu yarin daha iyi olurum inşAllah..Oy kuzum nasıl oldun bakim
Hosgeldin kuzum..Huhu ben geldim kizceler
Hoşgeldin kuzumHuhu ben geldim kizceler
Dikkat et kuzucumBiraz iyiyim kuzum ictim nane limonumu yarin daha iyi olurum inşAllah..
Sen bebeğini düşün sağlığını onla hayaller kur tinlama kuzumStresli günleri atlatmaya çalışıyorum yarın mecburiyetten kaynanama gidecem ama ona kesin burun kivirtacam. Sorsa bile hıııı dicem okadar
Herseyde geliniyonuz aklima balımSen beni düşünüp etikekledin mi yerim seni ama
Hiç unuturmuyum kuzum benimDikkat et kuzucumseviliyosun unutma emi
Benim kuzu uyumadi bir turlu onunla uğrasiyorum hasta halimle..Napiyonuz kızlar Nasılsıniz bakem.
Canını yiiiriiimHerseyde geliniyonuz aklima balım
Kız bana yolla ben bogusiyim azcikBenim kuzu uyumadi bir turlu onunla uğrasiyorum hasta halimle..
Ayy! Ne iyi olurdu!! Yakin olsam kesin yollardim ..Kız bana yolla ben bogusiyim azcik
Bende bıkmadan geceli gündüzlü bakardım valla ilaç olurdu bana ilaç varyaAyy! Ne iyi olurdu!! Yakin olsam kesin yollardim ..
Hoş buldum canım :))mahperi hatun hoşgeldin :)
Cok geçmiş olsun kzuum ya usuttunmu gribmi oldun .Benim kuzu uyumadi bir turlu onunla uğrasiyorum hasta halimle..
Bende seni yerummm balCanını yiiiriiim
Bende bıkmadan geceli gündüzlü bakardım valla ilaç olurdu bana ilaç varya
Benim fustuk nasilmis naoiyor bakem.Hoş buldum canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?