- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.621
Kızlarla dışarı çıkıcaz dedi en son çıktı gelmedi hayla :)
Hey maşallahKızlarla dışarı çıkıcaz dedi en son çıktı gelmedi hayla :)
İyiyiz canm sen nasilsinSelam kizlar nasilsiniz?
Annem uçaktan indi eşim adanaya almaya gitti onları bekliyorum sofra hazırladım çay falan demledim heyecan dorukta :)Amin canm cmlemizenasılsın nabiyosn
Oyu yesnler senin heycaninj anne başka yaaa vallaAnnem uçaktan indi eşim adanaya almaya gitti onları bekliyorum sofra hazırladım çay falan demledim heyecan dorukta :)
Az kalmis kuzum halledersinn..Halıları verince bitecek inşo da ayin 15 ine kaldı
Mutfak dolapların yapacaktm bugün ama banyoyu hallettm mutfağı yarn ellerm genel anlamda bitti
Banyoyu temizledm çıktım dusakabin dolap içi dışı yerler lavabo gelmiş ESM dur diyo temiz temiz hemen banyo yapayım ayy nasıl snr oldum yaaa
Sağol canımm aynen valla başka gerçekten yaa şimdi ne kadar mutluyum da nasıl geri gönderirim annemi izmire hiiç bilmiyorum. Aslı hanımla el sallarız artık arkasından :)Oyu yesnler senin heycaninj anne başka yaaa valla
Hosgelmis gözün aydın gulomm
İyiyiz canm sen nasilsin
Hoşgeldin
Kız girdi yıkandı bi güzelAz kalmis kuzum halledersinn..
Neee!!O seni sinir etmek için demistir..
Annem uçaktan indi eşim adanaya almaya gitti onları bekliyorum sofra hazırladım çay falan demledim heyecan dorukta :)
İki espri yapip yikaydin ortaligi..Hahahahah kız ben normal hayatta çok sessiz biriyim klavye beni bozuyor
Annen içinde çok zor olacak kuzummm valla en çok giden üzülüyorSağol canımm aynen valla başka gerçekten yaa şimdi ne kadar mutluyum da nasıl geri gönderirim annemi izmire hiiç bilmiyorum. Aslı hanımla el sallarız artık arkasından :)
Senden de Allah razi Olsun canımm. @umudu beklemek kardeşimeEses07 ime sana şifa versin gönlünüzden geçeni hayırlısıyla tattırsın inşallah.
Yiktm vallaİki espri yapip yikaydin ortaligi..
Oy baya yorulmussun canmHosbulduk canim.hic giremedim dogrudurust bugun.bakamadimm yazilanlara da.ben sabahtan dr randevum vardi oraya gittim.sonra eve geldim.anneme bakiyorum bir yandan.sonra da morslim duzelsin diye dpora gittim geldim.yemek yaptim ortaligi topladim derken ancak oturdum.
Aynen canim izmirliyimGozun aydin canim.sen izmirlimiydin
Tatildeyken de özlüyordun !!Kız girdi yıkandı bi güzel
Doyorm ya ne onlarla ne onlarsiz iki dkka temiz duraydiTatildeyken de özlüyordun !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?