İyi yaparsin kuzum, esyalar kolay sen paradan haber ver yeter ki alinir yavastan..
Yeminle yeni fark ettim kuzu ya :) basım çok ağrıyor sabahtan beri
Uyumadigin icin olabilir kuzum , uykuna dikkat ettigin yok senin!!
Darısı guru olmaya :))
Amiinn..
Oturuyorum kuzu ya çok gerginim. Bizimkilerin dünürlerini umursamaz hareketleri benim yuva kuracak olmamın umursanmaması beni sinir ediyo her şeylerine alınıyorum
Neden umursamasinlar ki canim, abinin ki yeni olmus ya! Seninkini demek ki yavastan aliyorlar..
Cok gecmis olsun canim.. Hakkinda hayirlisi olsun..

Bilmiyorum canımm. İsteksiz isteksiz tavırları öyle davranmasını istemiyorum. Yabancı da değiller tanıyolar uzun zamandır.
Abime nasıl özendik hep birlikte nişanında falan. Şimdi sanki komşusunun kızıymışım gibi davranıyo. Bohça getirecekler onlar haftasonu bizimde gitmemiz lazım yaparız daha yeni nişanlandın diyo. İyi de sen al yavaş yavaş hediyeliklerini. Bir anda hepsini nasıl alıcaksın.
Diğer halıyı serelim daha özenli olsun diyorum bi şey demiyo. Bilmiyorum kuzu ya ben çok sıkıntı alıyorum keşke düğünden hemen önce taksaydık yüzüğü diyorum bazen

Kimin kocasina kuzu??
Lafın gelişi canım ama benim kocaya versin akıl bence. Araba almayı düşünüyoruz ben otomatik vites istiyrium rahat sürebilmek için ama dayisi kendi arabasını kakalamaya çalışıyor. Adam bi arabayı 2 yıldır satamadı benim adamı enayi yerine koyuyor benimki de anlamıyor. Bu yüzden Allah akıl fikir versin

Büyük temizlik bitti mi??
Halıları verince bitecek inş o da ayin 15 ine kaldı
Mutfak dolapların yapacaktm bugün ama banyoyu hallettm mutfağı yarn ellerm genel anlamda bitti
Banyoyu temizledm çıktım dusakabin dolap içi dışı yerler lavabo gelmiş ESM dur diyo temiz temiz hemen banyo yapayım ayy nasıl snr oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…