- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.601
Senden de Allah razi Olsun canımm. @umudu beklemek kardeşimeAllah razı olsun canım benim çok sağol güzel dileklerin için
İyi yaparsin kuzum, esyalar kolay sen paradan haber ver yeter ki alinir yavastan..Kuzu dantel falan yapmış eskiden. Kullanmam ama yapmış işte :) patik yazma lif olur var biraz ama Ablamda olduğu için biraz böyle boş oturacağıma onlarla uğraşırım diyorum. Yavaş yavaşta mutfak eşyalarına başlarız inşallah :) onlar yok hiç :))
Uyumadigin icin olabilir kuzum , uykuna dikkat ettigin yok senin!!Yeminle yeni fark ettim kuzu ya :) basım çok ağrıyor sabahtan beri
Darısı guru olmaya :))
Neden umursamasinlar ki canim, abinin ki yeni olmus ya! Seninkini demek ki yavastan aliyorlar..Oturuyorum kuzu ya çok gerginim. Bizimkilerin dünürlerini umursamaz hareketleri benim yuva kuracak olmamın umursanmaması beni sinir ediyo her şeylerine alınıyorum
Cok gecmis olsun canim.. Hakkinda hayirlisi olsun..Hosbuldukk canım sağol benim sorunlarım cevapsız kaldı biraz uzun sanırım yada inşallah diyim yarın doktorda halledicem düşük sonrası gebelikten süphelendi doktor bakalım yarın belli olacak çok korkuyorum
Kimin kocasina kuzu??Amiiin :) hepimizin kocasina akıl fikir versin :)
Bir pantolon alcam , bir turlu bulamadım , eve gel git ya anlayacginiz baya yoruldum , yarın bide erken kalkicamNaptin kız o kadar bugün bende çok Yoruldum valla 10/da uyumazsam iyidir
Bilmiyorum canımm. İsteksiz isteksiz tavırları öyle davranmasını istemiyorum. Yabancı da değiller tanıyolar uzun zamandır.İyi yaparsin kuzum, esyalar kolay sen paradan haber ver yeter ki alinir yavastan..
Uyumadigin icin olabilir kuzum , uykuna dikkat ettigin yok senin!!
Amiinn..
Neden umursamasinlar ki canim, abinin ki yeni olmus ya! Seninkini demek ki yavastan aliyorlar..
Cok gecmis olsun canim.. Hakkinda hayirlisi olsun..
Lafın gelişi canımKimin kocasina kuzu??
Ne isim bitiyor ne gezmem keşke şöyle belesten 5 saat daha koysalarmisAh kuzum!! Uyumadan önce bir duş al öyle uyu!!
Mışıl mışıl uyursun..
Amin canm cmlemizeAmiiin :) hepimizin kocasina akıl fikir versin :)
Favorummmm ama ben aşağıda komşularla lak lak yaptm
Ay bi pantalon kız alt tarafı niye yoriyon kendiniBir pantolon alcam , bir turlu bulamadım , eve gel git ya anlayacginiz baya yoruldum , yarın bide erken kalkicam
Cankmmmmm. Nasılsın
İyi yapmişsin kuzum...Favorummmm ama ben aşağıda komşularla lak lak yaptm
Kocaman olmayınca tatilden anlamadık:) ne güzel tatilden geldim diyebiliyosun bak
Büyük temizlik bitti mi??Ne isim bitiyor ne gezmem keşke şöyle belesten 5 saat daha koysalarmis
Basım Agridi vallaİyi yapmişsin kuzum...
:))Kocaman olmayınca tatilden anlamadık
Offf ne onlarla oluyor ne onlarsiz
Halıları verince bitecek inşBüyük temizlik bitti mi??
Hahahahah kız ben normal hayatta çok sessiz biriyim klavye beni bozuyorKesin hep sen konuşmussundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?