- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.581
Aaaa olmuşum valla :)
Yeminle yeni fark ettim kuzu ya :) basım çok ağrıyor sabahtan beriEternaaLLove hadi gözün aydin kizzzz popiii
Saol kuzucum bende yeni fark ettim valla :)Ana ben yeni gördüm :) hayırlı olsunEternaaLLove :))
:))) geçmiş olsun neden acep hersey olur dinlendir gozlerini uyku duzensizpigide olur.Yeminle yeni fark ettim kuzu ya :) basım çok ağrıyor sabahtan beri
Inşallah BACIM oda olur.Darısı guru olmaya :))
Temizlikten sonra başladı kuzum ya anlamadım valla biraz kapiyim gözümü:))) geçmiş olsun neden acep hersey olur dinlendir gozlerini uyku duzensizpigide olur.
Acelesi yok kuzu ben daha burdayımInşallah BACIM oda olur.
Takiliriz ozaman bizimkide kapıda :)Acelesi yok kuzu ben daha burdayım
Oncamasir su yapti 3 bir arada kullanirsan olacağı bu.Temizlikten sonra başladı kuzum ya anlamadım valla biraz kapiyim gözümü
Oturuyorum kuzu ya çok gerginim. Bizimkilerin dünürlerini umursamaz hareketleri benim yuva kuracak olmamın umursanmaması beni sinir ediyo her şeylerine alınıyorum
Deterjanlardandır kesin. Dikkat et kuzuuYeminle yeni fark ettim kuzu ya :) basım çok ağrıyor sabahtan beri
Hosbuldukk canım sağol benim sorunlarım cevapsız kaldı biraz uzun sanırım yada inşallah diyim yarın doktorda halledicem düşük sonrası gebelikten süphelendi doktor bakalım yarın belli olacak çok korkuyorumNefret ettiğim insan tipi sebepsiz yere küsen insansende evliya sabrı var kuzum valla iyi dayaniyorsun
Hoşgeldin aramizane gibi sorularin varsa yardimci oluruz inşAllah..
Hayirli olsun canim benim.. gözün aydınn
Kuzu sen ne yaptin ya!! İyi ki acillik olmadin
Kimyasal ürünlerin üstünde yazar baska ürünle beraber kullanmayin diye ... daha dikkatli kullan kuzum..
Bizim gelin çeyiz hazirliklarina baslamiş bile oleeyy!!
Hadi inşAllah sağlikla gelsin minik Aslımız
Geçmiş olsun. Yani düştükten sonra gebelik olması iyi değil dmi. Bekarım kusura bakma. Ne zaman düşük yaptınn.Hosbuldukk canım sağol benim sorunlarım cevapsız kaldı biraz uzun sanırım yada inşallah diyim yarın doktorda halledicem düşük sonrası gebelikten süphelendi doktor bakalım yarın belli olacak çok korkuyorum
Canım 2.dusugum ilki 19 haftalık 2.si 8 haftalık araştırılması gerek belli ki ve daha regl olmadım 1 ay oluyor düşük olalı üstüne kalmak korkutuyor hani vücudumda ne olup bittiğini bilmiyorum ayrıca Nur topu gibi miyom ve kistim var onun için önce tedavi olamam lazımGeçmiş olsun. Yani düştükten sonra gebelik olması iyi değil dmi. Bekarım kusura bakma. Ne zaman düşük yaptınn.
Imm anladım canımm.. Inşallah iyi bi doktora denk gelirsin. Hayırlısıyla nasip eder inşallah AllahımCanım 2.dusugum ilki 19 haftalık 2.si 8 haftalık araştırılması gerek belli ki ve daha regl olmadım 1 ay oluyor düşük olalı üstüne kalmak korkutuyor hani vücudumda ne olup bittiğini bilmiyorum ayrıca Nur topu gibi miyom ve kistim var onun için önce tedavi olamam lazım
Allah razı olsun canım benim çok sağol güzel dileklerin içinImm anladım canımm.. Inşallah iyi bi doktora denk gelirsin. Hayırlısıyla nasip eder inşallah Allahım
Amin canim sağol :)Nefret ettiğim insan tipi sebepsiz yere küsen insansende evliya sabrı var kuzum valla iyi dayaniyorsun
Hoşgeldin aramizane gibi sorularin varsa yardimci oluruz inşAllah..
Hayirli olsun canim benim.. gözün aydınn
Kuzu sen ne yaptin ya!! İyi ki acillik olmadin
Kimyasal ürünlerin üstünde yazar baska ürünle beraber kullanmayin diye ... daha dikkatli kullan kuzum..
Bizim gelin çeyiz hazirliklarina baslamiş bile oleeyy!!
Hadi inşAllah sağlikla gelsin minik Aslımız
Amiiin :) hepimizin kocasina akıl fikir versin :)Kocasına akil fikirnversn de :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?