- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.481
Aveline napıosun yaban ellerde memleketimiz gibi var mı boşver bırak gel :)Hayir annemlerin yas nindayim beraber dusunuyoruz.ben yurt disinda yasiyorum.burda misafir sayilirim hahahaa.yoksa tsbiki kendi evinde ben dusunuyorum.pek sevmesem de
Eyi soyliyim kizlar orayi kacirmisim ben pardon
Sen oyle san:) :) eşin de yardım eder bişey olmaz :) nerde oturuyorsun istanbulda mı?
Haberi varmış ya serranin onu diyorN
Eyi soyliyim kizlar orayi kacirmisim ben pardon
Geldim kizz bir sene olcak buralardayim da.tabi gidicem yani sonucta.kocami biraktim yaban ellerdeAveline napıosun yaban ellerde memleketimiz gibi var mı boşver bırak gel :)
Oooo ne güzel hayalimiz bizim de memlekete gitmek:) biz de şuan istanbuldayız malesefe. Eşin ne iş yapıyor ki öğretmen miSen oyle san
Yok uç sene oturduk İst şimdi memleketteyiz tayinle gelen buraya sen İst galiba
En zoru da o yaaGeldim kizz bir sene olcak buralardayim da.tabi gidicem yani sonucta.kocami biraktim yaban ellerde
Oooo ne güzel hayalimiz bizim de memlekete gitmek:) biz de şuan istanbuldayız malesefe. Eşin ne iş yapıyor ki öğretmen mi
Kocanı da al gel. Bir de bırakmışsın helgaların arasına mazallahhhhhGeldim kizz bir sene olcak buralardayim da.tabi gidicem yani sonucta.kocami biraktim yaban ellerde
Iyi kizkar serra yarini dort gozke bekliyor.birsn once bizlere kavusmayi bekliyormus oyle dedi..Bende meraktauim mavisi
Suoriz haberi neymiş onu merak ettik vallaIyi kizkar serra yarini dort gozke bekliyor.birsn once bizlere kavusmayi bekliyormus oyle dedi..
Oo benim babamın babanesi de gardiyanmış bana hep havalı bi iş gibi gelmiştirinfaz koruma memuru yani diğer adiyla gardiyan seninki
Kocanı da al gel. Bir de bırakmışsın helgaların arasına mazallahhhhh
Nesi havalı ya hergun manyaklarla ugrasiyi eve geliyo bi de bnm gbi catlakka uğraşıyorOo benim babamın babanesi de gardiyanmış bana hep havalı bi iş gibi gelmiştirbenim ki mühendis
Bence jendisi anlatsin yarin.tahmin edersiniz ana siz bence ya.bir de yarin geleyim de soyl geyigin dibine vuralim demistiSuoriz haberi neymiş onu merak ettik valla
Ne muhendisi canim.benimki de muhendisOo benim babamın babanesi de gardiyanmış bana hep havalı bi iş gibi gelmiştirbenim ki mühendis
Ay canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla olur bebişin:) kocaları boş bırakmayın kızlar etrafta helga olga doluevet yaa.niye hatirlattin canim ya.zaten aklim orda hep.off off.mecburiyetten burdayim canim.tup bebek tedavisi icin geldim.bir yandan annem de rahatsiz ona da bakiyirum gidemiyorum o yuzden iste
Hem de nasil hem ona zor hem bana.En zoru da o yaa
Ahahhahaha zaten kocaların bu iş bahaneleriNesi havalı ya hergun manyaklarla ugrasiyi eve geliyo bi de bnm gbi catlakka uğraşıyor
Bilgisayar mühendisi canımNe muhendisi canim.benimki de muhendis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?