- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.521
Nerde karnın doyuyirsa orası memlketn artik napicanAmerikadayiz canim biz.alistik tas bi ister istemez buranin yasam sartlarina.12 senedir ordayiz.hep donmeyi arzuladik ama olmuyor iste olnayinca
Hahahaa deli.yapma kizz yazik kiyamam ona ben.İns yaaa var ya saçını başını masayla kipkivircik yapıp yakicam onun
Kaç gündür mahvettin beni yaaaHahahaa deli.yapma kizz yazik kiyamam ona ben.
Nerde karnın doyuyirsa orası memlketn artik napican
Dört bi yani daglarla çevrili denizi olmayan ama içinde deniz gecen horozuyla meşhur bir ilMemleket nereeee
Evet ya ben de haline cok uzuluyordumKaç gündür mahvettin beni yaaa
Haklısın canım tabi doğru insan bir düzen kuruyor. Neyse oradayken bari yatırım yapın şimdi dolar da aldı başını gitti Türkiyeye gelince baya zengoo kıvamında olursunuzAmerikadayiz canim biz.alistik tas bi ister istemez buranin yasam sartlarina.12 senedir ordayiz.hep donmeyi arzuladik ama olmuyor iste olnayinca
İllaki canmm ozlenilmez mi hicccAynen canim ya mecburen oyle oldu.sna tabi cok ozluyoruz orasi anlatilamaz ayri bir dert
Denizliiiii :))) en sevdiğim arkadaşım da denizliliiDört bi yani daglarla çevrili denizi olmayan ama içinde deniz gecen horozuyla meşhur bir il
En sevdigim illerden.cok yakin arkadasim orda oturuyor.cok gidip get lmusligim var denizliye bayilirim.Dört bi yani daglarla çevrili denizi olmayan ama içinde deniz gecen horozuyla meşhur bir il
Aha tuttu deseneDenizliiiii :))) en sevdiğim arkadaşım da denizlilii
Ay demeyin bende hic sevmiyorumEn sevdigim illerden.cok yakin arkadasim orda oturuyor.cok gidip get lmusligim var denizliye bayilirim.
Denizliiiii :))) en sevdiğim arkadaşım da denizlilii
Ben sokAa seninde mi nasil bir denk geldi ayni seyi yazmisiz.18 senedir gidip gelirim bayiliyorum denizliye ben de
Ay demeyin bende hic sevmiyorum
Ayy gelirsen beklerim bizede
Sizin nerden bu samimiyet ? Tanıyor musunuz birbirinizi :)))Ay demeyin bende hic sevmiyorum
Ayy gelirsen beklerim bizede
YooSizin nerden bu samimiyet ? Tanıyor musunuz birbirinizi :)))
Yoooo tanimiyoruzSizin nerden bu samimiyet ? Tanıyor musunuz birbirinizi :)))
Aynen canım demek denizliden iyi arkadaş çıkıyorrr :)))) ben de şaşırdım valla:))Aa seninde mi nasil bir denk geldi ayni seyi yazmisiz.18 senedir gidip gelirim bayiliyorum denizliye ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?