- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.541
Evet bende yazın izmirdeydimBen izmirliyim.yakin sayiliriz seninleByNkoaLa
Olabilir vallaBelki de cok sevdigim insanli ar orda diye seviyorum bu kadar bilmiyorum ama guzel yer ya denizli. Gelirim tabi canim insallsh birgun tanisiriz
Tanıyor musunuz derken hani burada mısınız uzun zamandır buradan mı muhabbetiniz?Yoooo tanimiyoruz
Tabiki de izmire degismem hicbir teri.ben de denizden vazgecemem deEvet bende yazın izmirdeydim
Olabilir valla
Neresi güzel en basta deniz yok
Senin asil memleket neresiSizin nerden bu samimiyet ? Tanıyor musunuz birbirinizi :)))
Tanıyor musunuz derken hani burada mısınız uzun zamandır buradan mı muhabbetiniz?
Rizeeeee:))))Senin asil memleket neresi
Bende vazgecemiyirm vallaTabiki de izmire degismem hicbir teri.ben de denizden vazgecemem de
Ayyy kız beni çok eskiye goturdunRizeeeee:))))
Bende vazgecemiyirm vallayazın iki ay nerdeyse deniz izledm sirf giril yüzmekten çok
Aynen bana da öyleBen de yeni sayilirim aslinda.ama burdaki samimiyet sanki uzun zsnandir burdaymisim gibi hissettirdi bana
Bak rizeden de iyi arkadaşlar çıkar :))) yok mu bi sosyal hesabı bul eski dostlar unutuulmuyorrrAyyy kız beni çok eskiye goturdun
Çok sevdiğim bir arkadan vardı Rizeli uzun zaman oldu gorusmeyli sonra İzmirde oturdular ama şuan nabiyor hic bilmiyorn
Evet canm Seferihisar daNerdeydinki izmirde.yazlikmi var burda yoksa
Soyadını unuttumBak rizeden de iyi arkadaşlar çıkar :))) yok mu bi sosyal hesabı bul eski dostlar unutuulmuyorrr
Aveline benim de yengemin çocuğu olmadı tüp bebek denediler ama tutmadı biz hastaneyi doktoru suçladık ama bilmiyorum. Sen nerede tedavi görüyorsun?Nerdeydinki izmirde.yazlikmi var burda yoksa
AhahahhahahaSoyadını unuttum
Sen nasıl bu saatlere kadar oturuyorsun canım :) senin bebişler sabahın nurunda kalkmıcaklar mı : ddd
Evet canm Seferihisar da
Çeşme de halamin var ama oraya pek gitmiyoruz
Aveline benim de yengemin çocuğu olmadı tüp bebek denediler ama tutmadı biz hastaneyi doktoru suçladık ama bilmiyorum. Sen nerede tedavi görüyorsun?
Yengen nerde tedavi gordu? Tekrar dusunmuyormuBen izmirde tedavi giruyorum canim bsyafir da ugrasiyorum.uc sene oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?